ΠΡΟΣΟΧΗ: ΨΕΥΔΗ ερεύνα για δωροεπιταγή αξίας 850€ σε σουπερμάρκετ στην Λέσβο σου αφαιρει μονάδες από το κινητό

Μια νέα απάτη όπως φαίνεται να έχει κάνει τα τελευταία 24ωρα την εμφάνιση του στο FACEBOOK.


Μια διαφήμιση στο facebook υπόσχεται δωροεπιταγες αξίας 850€ σε super market της Λέσβου όταν συμπληρώσεις το ερωτηματολόγιο τους, που είναι μια ερεύνα καταναλωτή.

Όταν συμπληρώσεις το ερωτηματολόγιο αναμένεις ένα PIN που ποτέ δεν σου έρχεται σύμφωνα με καταγγελίες πολιτών. Το μυστικό της απάτης αναφέρεται στα ψιλά γράμματα όπου σου εξηγεί ότι η υπηρεσία είναι συνδρομητική για παιχνίδια.  Το κόστος συνδρομής στην Υπηρεσία είναι 2,07 ευρώ ανά SMS και οι συνδρομητές χρεώνονται 3 SMS ανά εβδομάδα με συνολική χρέωση 6,21 ευρώ ανά εβδομάδα (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ). Η χρέωση πραγματοποιείται στον λογαριασμό του κινητού τηλεφώνου.

Όλα τα SMS (γραπτά μηνύματα) που αποστέλλονται από τον Τελικό Χρήστη, θα χρεωθούν σε εκείνον μέσω του παρόχου κινητής τηλεφωνίας, σύμφωνα με τις τυπικές χρεώσεις. Οι εν λόγω χρεώσεις ενδέχεται να διαφέρουν ανά πάροχο. Παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον πάροχo σας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις χρεώσεις που επιβάλλονται εκ μέρους τους.

ΦΥΣΙΚΑ ποτέ δεν λαμβάνεις τα 850€ σαν κουπόνι για αγορές από SUPER MARKET της Λέσβου.

ΠΩΣ ΝΑ την απενεργοποιήσω:

Ο Τελικός χρήστης δύναται να ακυρώσει, ανά πάσα στιγμή, την συνδρομή του, στέλνοντας SMS (γραπτό μήνυμα) με τη λέξη: «STOP» στον σύντομο κωδικό 54524.O τελικός χρήστης θα χρεώνεται για την υπηρεσία iBrainer για το χρονικό διάστημα που η υπηρεσία παραμένει ενεργή δηλαδή δεν έχει απενεργοποιηθεί από τον χρήστη.


Σύλλογος καταναλωτών ή αγορανομία υπάρχει στη Λέσβο; Και τι κάνουν;

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ….