Έτοιμη η ΑΕΛ Καλλονής για το 3*3 στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης- ΑΕΛΚ-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ(29/09 19:30 LIVE LesvosGoal.gr)

Έτοιμη η Καλλονή για το επόμενο εντός έδρας στοίχημα με αντίπαλο τον Πανθρακικό.


Μετά την πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του «Γ.Σκούφος» ο προπονητής της Καλλονής Γιάννης Ματζουράκης κατέληξε στους παίκτες που θα αναμετρηθούν τη Δευτέρα στις 19.30 το απόγευμα μέσα στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης με την ομάδα της Κομοτηνής.

Η αποστολή της ΑΕΛΚ η οποία θα αποσυρθεί στις 19.00 το απόγευμα και μέχρι την ώρα του αγώνα σε ξενοδοχείο της πόλης αποτελείται από τους Χογκ, Ναβάρο, Γιορέντε, Χωριανόπουλο, Αναστασιάδη, Λεοζίνιο, Στεφάνοβιτς, Μπαρέρα, Βαλιό, Καλτσά, Τσαμπούρη, Κεϊτά, Πιπίνη, Αντέτζο, Κύπρου, Χουάνμα, Αλέξιτς, Μανούσο, Μίνγκα, Μπουρού

Εκτός αποστολής οι Ανρί Καμαρά και Ανέστης Αγρίτης λόγω τραυματισμού. 

Η αποστολή του Πανθρακικού αναχώρησε για τη Μυτιλήνη όπου θα αντιμετωπίσει το βράδυ της Δευτέρας την Καλλονή στο ματς που ρίχνει την αυλαία της 5ης αγωνιστικής της Super League.

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου ταξίδεψε οδικώς για την Θεσσαλονίκη και από εκεί απευθείας για την Μυτιλήνη όπου και θα πραγματοποιήσει την τελευταία προπόνηση.

Αναλυτικά η αποστολή έχει ως εξής: Αθανασιάδης, Πασχαλάκης, Παπαγεωργίου, Λαδάκης, Χρήστου, Ποτουρίδης, Μπαϊκαρά, Καθάριος, Χασομέρης, Τζάνης, Ίγκοε, Κάσες, Αράμπα, Ντιγκινί, Πέρεζ, Μεχία, Σερφά και Εμπόου.