Αγώνας από Αγγλία στην Αγιάσο- ΑΕΛΚ Κ20-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ Κ20 3-3

ΦΩΤΟ aelk.gr
Μία σπουδαία ισοπαλία με σκορ 3-3 έφερε μέσα στο «Χριστοφίδειο» γήπεδο Αγιάσου η Καλλονή Κ20 απέναντι στην Κ20 του Πανθρακικού στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Novasports Superleague K20.


Οι παίκτες του Δημήτρη Γαβαλά αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 0-2 λόγω έντονων λαθών κατάφεραν να ισορροπήσουν το παιχνίδι και να το γυρίσουν εύστοχα υπέρ τους. Η αρχή έγινε στο 43΄από τον Σεφουλάι ο οποίος κατόπιν διπλής προσπάθειας έκανε με πλασέ το 1-2.

Στην επανάληψη η Καλλονή σε πλήρη ανασύνταξη επιδόθηκε σε έναν επιθετικό μονόλογο καταφέρνοντας και να προηγηθεί στο σκορ. Η παρουσία της ήταν καθολική σε κατοχή μπάλας και φάσεις σημειώνοντας δεκατρείς τελικές προσπάθειες και δύο δοκάρια.  Στο 56’ ο Λάμπρος Τριανταφύλλου μετά από κόντρα αντεπίθεσης της ομάδας μας και πάσα του Ξύδα έκανε με ασίστ το 2-2. Ο ίδιος παίκτης λίγα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 61’ διπλασίασε τα τέρματα του κάνοντας το 3-2 με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Ωστόσο ο αντίπαλος είπε την τελευταία λέξη ισοφαρίζοντας σε 3-3 το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Δηλώσεις του προπονητή της Καλλονής Κ20 Δημήτρη Γαβαλά στο aelk.gr:

«Σήμερα έλαβε χώρα στην Αγιάσο ένα παιχνίδι διαφήμιση για το ποδόσφαιρο. Θα μπορούσαμε να είχαμε νικήσει και με διαφορά καθώς υπήρχαν προϋποθέσεις για διεύρυνση του σκορ αλλά εν μέρει σταθήκαμε τόσο άτυχοι όσο και ανίκανοι να σπρώξουμε τη μπάλα στα δίχτυα. Στο ποδόσφαιρο οι ευκαιρίες που χάνονται φέρουν αντίτιμο. Το πρώτο μέρος του παιχνιδιού μας δημιούργησε προβλήματα όχι από τον αντίπαλο αλλά από τον ίδιο τον εαυτό μας. Βρεθήκαμε να χάνουμε με 0-2 χωρίς ο αντίπαλος να έχει δημιουργήσει αξιοσημείωτες ευκαιρίες. Όμως στο δεύτερο μέρος τα παιδιά έκαναν ένα δυναμικό γύρισμα στο παιχνίδι προσφέροντας καταπληκτικό θέαμα.  Οφείλουμε να διορθώσουμε τα λάθη του πρώτου ημιχρόνου και να επενδύσουμε στις καλές στιγμές του δεύτερου. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Εύχομαι να κρατήσουμε αυτήν την εικόνα και για τη συνέχεια του πρωταθλήματος ενώ ευελπιστούμε να αυξήσουμε τον κόσμο στις κερκίδες για να βλέπει αυτήν την ομάδα. Συγχαρητήρια και στον Πανθρακικό.  Κλείνοντας ευχόμαστε μία μεγάλη νίκη για το αυριανό παιχνίδι της Καλλονής μας».

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΚΑΛΛΟΝΗ: Παπάζογλου, Αγριμάκης, Τριανταφύλλου, Γιαζιτζόγλου, Γιώργου, Γιουκαρής, Ξύδας (84’ Τοπάλι), Σοφιάνης, Σεφουλάι (60’ Καρακλάς), Κίστα (78’ Γκαμάγκας), Λαμπράκης

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Κεχαγιάς, Κούτρας, Νουγκζάρι, Μητρούσης, Φραγκούλης, Χελιδόνης, Φαρμάκης, Πότσης, Ψάλτης, Γκουτσίδης, Μανδήλας


Σκόρερ: 43’ Κλάους, 56’ 61’ Τριανταφύλλου