Την Δευτέρα η ορκωμοσία της νέας δημοτικής αρχής Λέσβου (ΦΩΤΟ)

Ανακοινώθηκε και επίσημα η ορκωμοσία του Δημάρχου Σπύρου Γαληνού και του Δημοτικού Συμβουλίου.


Η ανακοίνωση που εκδόθηκε σήμερα έχει ως εξής: «Ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Λέσβου Σπυρίδων Γαληνός σας προσκαλεί στην Τελετή Ορκωμοσίας της Νέας Δημοτικής Αρχής του Δήμου Λέσβου, η οποία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014 και ώρα 20.00 μ.μ. στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης». Το θέμα είχε αποκλειστικά αναφέρει από τις 07-08 το LesvosPost.com με το σχετικό έγγραφο δείτε ΕΔΩ
Η ορκωμοσία θα γίνει στις 20:00 το απόγευμα στην αίθουσα του Δημοτικού  Θεάτρου Μυτιλήνης

Την 1η Σεπτεμβρίου ο νέος Δήμαρχος αναλαμβάνει και επισήμως τα καθήκοντά του, με την εγκατάστασή του στο Δημοτικό Μέγαρο της πόλης.

Η πρώτη συνεδρίαση του Δ.Σ. θα ανακοινωθεί σύντομα όπου αναμένεται να γίνει και η εκλογή του προεδρείου με την ανάδειξη νέου Προέδρου, Αντιπροέδρου και Γραμματέα και των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας ζωής, .

Την ίδια ημέρα ή  την επόμενη, ο νέος Δήμαρχος θα ανακοινώσει τα ονόματα των νέων αντιδημάρχων που όπως πιθανολογείται θα διαψευσθούν πολλά από τα σενάρια που κυκλοφορούν στο παρασκήνιο.

Διότι σύμφωνα με πληροφορίες θα τηρηθούν οι αρχικές δεσμεύσεις του νέου δημάρχου για την αξιοποίηση όλων, αναλόγως προσόντων και θα κριθούν άπαντες, μέσα στο πρώτο εξάμηνο, ανάλογα με την απόδοσή τους στον τομέα ευθύνης που θα τους ανατεθεί.


ΔΕΙΤΕ την αποκλειστική φωτογραφία από την πρόσκληση του νέου δημάρχου που δημοσίευσε το lesvospost.com στις 07-08-14