32χρονος Μυτιληνιός ερωτύλος τα έφτιαξε με 16χρονη από την Καλαμάτα μέσω facebook και η μικρή το σκάσε από το σπίτι της

Η νεαρή κοπέλα, μόλις 16 ετών, μάζεψε κάποια πράγματά της σ” ένα σακίδι και πήρε το πρωινό λεωφορείο των 5 από την Καλαμάτα για Αθήνα. Προορισμός της ήταν να βρει τον έρωτά της. 

           
Λίγες ώρες αργότερα και ενώ η μητέρα της είδε πως στο δωμάτιο της δεν ήταν η κόρη της, πήγε αμέσως στην Ασφάλεια Καλαμάτας να καταγγείλει την εξαφάνισή της. Ανάστατη για το πού μπορεί να έχει πάει το παιδί της, καθώς η μικρή έχει και μια μικρή αναπηρία στο χέρι, είπε στους αστυνομικούς ότι τον τελευταίο καιρό το κορίτσι μιλούσε στο Facebook με κάποιον από την Κω ή τη Μυτιλήνη. 

Αμέσως ειδοποιήθηκε η Εισαγγελία Καλαμάτας, καθώς η μητέρα δεν ήξερε με σιγουριά πόσα χρήματα είχε μαζί του το κορίτσι, με ποιον τρόπο έφυγε και μέχρι πού θα κατόρθωνε να φτάσει. Η εισαγγελέας υπηρεσίας έδωσε εντολή για άρση απορρήτου του κινητού της κοπέλας κι έτσι την εντόπισαν γρήγορα από κεραία τηλεφωνικής εταιρείας. Το κινητό της έδωσε στίγμα κάπου κοντά στον Πειραιά ,κάτι που βοήθησε τις έρευνες αφού σε συνδυασμό με την πληροφορία την οποία είχε δώσει νωρίτερα η μητέρα στην Αστυνομία για τα νησιά, οδήγησε τις αστυνομικές αρχές στο συμπέρασμα ότι η μικρή πάει στο λιμάνι για να ταξιδέψει προς Μυτιλήνη.

Λίγο πριν από τις 11 το πρωί λοιπόν, οι λιμενικοί είδαν στα εκδοτήρια εισιτηρίων για τα πλοία με προορισμό τη Μυτιλήνη μια έφηβη που ταίριαζε στην περιγραφή που τους είχε δοθεί. Οπως μάθαμε, η μικρή φαινόταν χαμένη και ήταν μόνη της στη σειρά για να βγάλει εισιτήριο.
Οι λιμενικοί την οδήγησαν στο Λιμεναρχείο Πειραιά, απ’ όπου την πήραν το απόγευμα της ίδιας μέρας οι γονείς της και επέστρεψαν στο σπίτι τους, στην Καλαμάτα. 

Χθες η κοπέλα μαζί με τους γονείς της πήγε στην Ασφάλεια για να καταθέσει, ώστε να ξεκαθαρίσει αν ο φίλος της στο Facebook ήταν εκείνος που την ξεσήκωσε να φύγει μαζί του. Η ίδια, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν ήθελε να πει πολλά πράγματα και προσπάθησε να προστατέψει τον 32χρονο Μυτιληνιό. Μόνο στην ερώτηση «γιατί το έσκασε», όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, είπε ότι γνωρίστηκε με έναν κύριο και ήθελε να φύγει.

Η υπόθεση της 16χρονης κοπέλας από την Καλαμάτα που το έσκασε από το σπίτι της για έναν έρωτα από το facebook και βρέθηκε στο λιμάνι του Πειραιά είχε τελικά αίσιο τέλος για εκεινή. Όχι όμως και για το φίλος της....
Ο 32χρονος από τη Μυτιλήνη ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα αρπαγής ανήλικης και συνελήφθη σε χωριό του νησιού όπου κατοικεί, ισχυρίσθηκε ότι η κοπέλα προγραμματισμένα θα τον επισκεπτόταν και εν γνώσει των γονιών της.

Με προφορική εντολή του εισαγγελέα ο 32χρονος αφέθηκε την Τρίτη ελεύθερος. Όσο για την κοπέλα, που είχε γνωρισθεί σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης με τον 32χρονο, είναι καλά στην υγεία της και έχει επιστρέψει στο σπίτι της..


Πηγη exedra.gr