Πότε θα μεταδοθούν τα αποτελέσματα των εκλογών; - Πότε αρχίζει η live ενημέρωση μας;

Το δημοσιογραφικό επιτελείο του lesvospost.com καλύπτει λεπτό προς λεπτό την εκλογική διαδικασία και μεταδίδει όσα συμβαίνουν στα εκλογικά τμήματα σε ολόκληρη την Λέσβο.


Από τις 15:30 το LesvosPost.com μαζί με το kalloninews.gr ρίχνεται στην μάχη των εκλογών με συνεχής ενημέρωση από την ειδική πλατφόρμα του kalloninews.gr

Ο Δ/ντης του lesvospost.com θα βρίσκεται από τις 20:00 στην περιφέρεια Βορείου Αιγαίου όπου θα ενημερώνει σε τακτά χρονικά διαστήματα τα γραφεία του kalloninews.gr και εκείνοι με την σειρά τους θα σας ενημερώνουν Live για τα αποτελέσματα και το τι γίνεται στα προεκλογικά κέντρα των συνδυασμών με Φώτο και βίντεο..

Το  LesvosPost.com σε συνεργασία με το kalloninews.gr σας παρέχουν την καλύτερη και ταχύτερη έγκυρη ενημέρωση για όλη την εκλογική διαδικασία από τις 07:00 έως 01:00. 

Στις 19:00 ακριβώς θα μεταδοθούν από την live πλατφόρμα αλλά και από το lesvospost.com τα αποτελέσματα του EXIT POLL που διενεργεί η εταιρεία δημοσκοπήσεων polldaddy.com για το LesvosPost.com


Αμέσως μόλις κλείσουν οι κάλπες, τo lesvospost.com θα παρουσιάσει τo exit poll που διενεργεί για τους αναγνώστες του και αμέσως μετά, σε συνεχή ροή, όλα τα αποτελέσματα για τις Αυτοδιοικητικές εκλογές και τις Ευρωεκλογές.

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο αναμένεται να δώσει στη δημοσιότητα την πρώτη κατανομή των εδρών της Ευρωβουλής ανά πολιτική ομάδα, η οποία όμως θα βασίζεται σε εκτιμήσεις και σε exit poll, αργά το βράδυ σήμερα.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, μία πρώτη εικόνα για το τελικό εκλογικό αποτέλεσμα δεν αναμένεται νωρίτερα από τις 23:00.

Σύμφωνα με την υπηρεσία Τύπου του ΕΚ, τα πρώτα ασφαλή αποτελέσματα δεν θα πρέπει να αναμένονται πριν τη 1:00 το πρωί της Δευτέρας. 


Σε ό,τι αφορά τη σταυροδοσία για τις ευρωεκλογές, όπως ανακοινώθηκε, το υπουργείο Εσωτερικών σε συνεργασία με τη Singular θα παραδώσουν στη ροή των αποτελεσμάτων, τη σταυροδοσία των υποψηφίων ευρωβουλευτών αλλά και οριστικά στοιχεία για τα ελληνικά κόμματα που εκλέγονται στο Ευρωκοινοβούλιο έως τη Δευτέρα το βράδυ.