Στη Μυτιλήνη ο Γιώργος Καρατζαφέρης-Έγιναν τα εγκαίνια των νέων γραφείων

Την Μυτιλήνη επισκέφθηκε χθες Κυριακή 4 Μαΐου, ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ κ. Γ. Καρατζαφέρης, προκειμένου να παραστεί στη Λιτανεία της σεπτής, όσο και θαυματουργής εικόνας του Ταξιάρχη Μιχαήλ, προστάτη του νησιού.


Στις 14:30 χθες το μεσημέρι ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ παραχώρησε Συνέντευξη Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ ενώ στις 15:30 πραγματοποίησε τα εγκαίνια των γραφείων του κόμματος.

Ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ κατά την εισήγησή του στη Συνέντευξη Τύπου, αναφέρθηκε στα αδιέξοδα που αντιμετωπίζει σήμερα ο ελληνικός λαός, ιδιαιτέρως δε οι κάτοικοι των ακριτικών μας νησιών, εξ αιτίας της εγκατάλειψης και της παντελούς απουσίας πολιτικής της κυβέρνησης, που να θωρακίζει και να προστατεύει τους ακρίτες των νησιών μας.

Ο κ. Καρατζαφέρης αναφέρθηκε στην προκλητική στάση των Τούρκων, οι οποίοι ουδέποτε εγκατέλειψαν τις παράλογες και ανιστόρητες διεκδικήσεις τους στο Αιγαίο και εξήρε τον ηρωισμό του προσωπικού των τριών όπλων των Ε.Δ, οι οποίοι με αυτοθυσία και γνήσιο πατριωτισμό, αποκρούουν τον θρασύτατο γείτονα.
«Σήμερα στην Ελλάδα, δεν κάνει κουμάντο η εκλεγμένη κυβέρνηση, αλλά η Κα Μέρκελ και το Βερολίνο που επιβάλλει εκτός πάσης λογικής, σκληρά, εξοντωτικά μέτρα λιτότητας» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Καρατζαφέρης.

«Ζούμε σε μια γερμανική Ευρώπη, όπου οι αποφάσεις για το μέλλον όλων μας, λαμβάνεται από ένα κλειστό γερμανικό κονκλάβιο. Και αυτό ακριβώς είναι και το διακύβευμα των επερχόμενων εκλογών. Θέλουμε μια γερμανική Ευρώπη στην οποία κουμάντο θα κάνει η Κα Μέρκελ, ή μια Ευρώπη των λαών και της ελευθερίας, στην οποία όλα τα κράτη που συμμετέχουν θα αποτελούν ισότιμα και ανεξάρτητα μέλη.» τόνισε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ.

Στη συνέχεια, ο κ. Καρατζαφέρης, πραγματοποίησε τα εγκαίνια των γραφείων του κόμματος, όπου κατά την ομιλία του, αναφέρθηκε στα αδιέξοδα που δημιουργεί το σκληρό ευρώ και όπως τόνισε χαρακτηριστικά, η μόνη περίπτωση για να επιβιώσουμε εντός ευρώ, είναι η ισοτιμία του ευρωπαϊκού νομίσματος με το δολάριο να έρθει στην ισοτιμία 1 ευρώ να ισούται με 1 δολάριο. «Άλλως, καμία περίπτωση επιβίωσης δεν υπάρχει και η Ελλάδα θα βρεθεί σε χειρότερα αδιέξοδα» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Καρατζαφέρης.

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του, ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ αναφέρθηκε στην πλήρη αδυναμία της κυβέρνησης να νομοθετήσει ακόμα και για θέματα καθημερινής διαχείρισης, τόνισε δε, ότι αυτοί που πρέπει πραγματικά να προστατευθούν, είναι οι ηρωικοί κάτοικοι των ακριτικών μας νησιών, οι οποίοι φυλάττουν Θερμοπύλες.
Αναφερόμενος στις επικείμενες ευρωεκλογές, ο κ. Καρατζαφέρης τόνισε ιδιαίτερα τον άνεμο αλλαγής που φυσά σε ολόκληρη την Ευρώπη με τον ευρωσκεπτικισμό να αποτελεί την κυρίαρχη πολιτική τάση σε όλες ανεξαιρέτως τις χώρες της Ευρώπης. «Την Ελλάδα στην ευρω-ομάδα EFD των ευρωσκεπτικιστών, εκπροσωπεί ο ΛΑ.Ο.Σ ο οποίος μάλιστα αποτελεί και ένα από τα ιδρυτικά της μέλη». Υπενθύμισε δε, ότι ο ίδιος είχε διατελέσει Αντιπρόεδρος των ευρωσκεπτικιστών, με Πρόεδρο τον νυν, Βρετανό Νάϊτζελ Φάρατζ.


Σε ότι αφορά στο εσωτερικό πολιτικό σκηνικό, αναφερόμενος στη δήλωση της βουλευτού Επικρατείας της ΝΔ Κας Ντόρας Μπακογιάννη ότι «η Ν.Δ είναι σήμερα ένα μικρό κόμμα», εξέφρασε τη δική του θέση ότι «το κόμμα Σαμαρά είναι ένα μικρό κόμμα και όχι η Ν.Δ. Δεν έχει καμία απολύτως σχέση η Ν.Δ των Κ. Καραμανλή, Αβέρωφ, Μητσοτάκη, που γνώρισα εγώ, με αυτό το κόμμα του Σαμαρά» τόνισε χαρακτηριστικά και κάλεσε όλους τους πατριώτες οι οποίοι αισθάνονται άβολα στα κόμματα που στηρίζουν, να προσχωρήσουν στον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό, ο οποίος αποτελεί την μόνη ελεύθερη, Δημοκρατική, πατριωτική φωνή.