Συνέντευξη του υποψήφιου δημοτικού Συμβούλου Λέσβου κ Αστυρακάκη Κωνσταντίνου

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον ΣΠΥΡΟ ΓΑΛΗΝΟ και την παράταξη «ΜΟΝΟ για τη Λέσβο» Κωνσταντίνος Αστυρακάκης


Κωνσταντίνος Αστυρακάκης «ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ τα όποια ΜΗΝΥΜΑΤΑ  μπορούμε να τα στείλουμε στις ΕΥΡΟΕΚΛΟΓΕΣ»

Κύριες Αστυρακάκη αυτό που κατά γενική ομολογία έχει αναβαθμιστεί και αναγνωρίζεται σαν ένα από τα καλύτερα Φεστιβάλ στην Ελλάδα είναι το «Λεσβιακό Καλοκαίρι». Τι ετοιμάζετε για φέτος;

«Το Λεσβιακό Καλοκαίρι καθιερώνεται ως το καλύτερο στην Ελλάδα 1ον γιατί απέκτησε αξιοπιστία, δηλαδή δεν αγοράζουμε πλέον συναυλίες και παραστάσεις όπως γινόταν παλιότερα και αρκετές φορές “έμπαινε μέσα” ο Δήμος, τώρα έρχονται αφού τους καλέσουμε, με δικά τους όλα τα έξοδα και μας αποδίδουν το 7% επί των εισπράξεών τους με αποτέλεσμα ο Δήμος να έχει μόνο έσοδα. 2ον  Είναι δε ευχαριστημένοι αφού τους προσέχουμε, τους παρέχουμε τον χώρο του Κάστρου Μυτιλήνης με τουαλέτες που φτιάχτηκαν για πρώτη φορά από εμάς πριν τρία χρόνια!!! Έχει φτιαχτεί επίσης η σκηνή και φέτος θα έχουμε καινούριο εξοπλισμό καθώς και 2,000 καινούρια καθίσματα μέσω ΕΣΠΑ, που ταιριάζουν με την αισθητική του χώρου.  3ον Δεν υπάρχουν πλέον οφειλές προς τρίτους, επιχειρηματίες, μάνατζερ, ξενοδόχους κτλ όπως υπήρχαν παλιά και δυστυχώς κυνηγάνε τον Δήμο δικαστικά μέχρι και σήμερα. Για φέτος λοιπόν θα σας δώσω μια μικρή γεύση από αυτά που έχουν είδη κλείσει.


Θεατρικές παραστάσεις στα Κάστρα Μυτιλήνης και Μολύβου

«Πράματα και θάματα» με τους Γιάννη Ζουγανέλλη, Θοδωρή Αθερίδη, Λευτέρη Ελευθερίου.
«Κάψε το σενάριο» με τους  Λάμπρο Φισφή , Δημήτρη Μακαλιάς, Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, Ζήση  Ρούμπο , Γιώργο  Βαγιάτα.
«Μάντεψε ποιος θα πεθάνει απόψε» των Ρέππα-Παπαθανασίου με τους Κάτια  Δανδουλάκη, Αλέξανδρο  Αντωνόπουλο , Τάσο  Χαλκι ,  Τζόϋς  Ευείδη,  Ελένη Κρίτα, Παντελής  Καναράκης. 
«ΜΗΔΕΙΑ» από την Θεατρική Ομάδα ¨ΦΟΜ¨ «Ο ΘΕΟΦΙΛΟΣ»
«Με βασανίζουν οι γυναίκες»  του  Χάρη Ρώμα

Μουσικές παραστάσεις

Συναυλίες στα Κάστρα Μυτιλήνης και Μολύβου
Χαρούλα Αλεξίου- Τάνια Τσανακλίδου
Μαρινέλα-Κώστας Χατζής
Σταύρος Ξαρχάκος
Νατάσσα Μποφίλιου
Φίλιππος Πλιάτσικας- Μπάμπης Στόκας
Κωστής Μαραβέγιας- Πάνος Μουζουράκης
Θανάσης Παπακωνσταντίνου
Ψαραντώνης
Χρήστος Θηβαίος – Μίλτος Πασχαλίδης

Παιδικές θεατρικές παραστάσεις
«Ροκ-Α-Μπίλυ: Στα Σύννεφα» από την θεατρική ομάδα  «ΠΑΣΠArtου»
«ΔΟΝ ΚΙΧΩΤΗΣ» από τον θίασο Μαγικές Σβούρες
«Χάνσελ και Γκρέτελ» από τον θίασο Γιάννη Χριστόπουλου
«Το μαγικό κλειδί» από τον θίασο της Κάρμεν Ρουγγέρη

Beach street festival στην πόλη της Μυτιλήνης

Ήρθε ο κ. Τσίπρας και τώρα ο κ. Σαμαράς. Η έλευση των δυο πολιτικών αρχηγών νομίζετε πως θα επηρεάσει τους ψηφοφόρους;

«Νομίζω πως είναι προσβλητικό και υποτιμητικό για εμάς τους Λέσβιους σε αυτοδιοικητικές εκλογές - που όλοι κάμπτονται για τον ανεξάρτητο χαρακτήρα τους- να έρχονται οι πολιτικοί αρχηγοί για να προπαγανδίσουν τους υποψηφίους τους επιδιώκοντας δυστυχώς ο καθένας τους μέσα από αυτές τις εκλογές, τις ‘’δικές μας εκλογές’’ να στείλουν πολιτικά μηνύματα ο ένας στον άλλον. Όλοι οι συμπολίτες μας έχουν την ωριμότητα και την κρίση για να καταλάβουν πως ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ τα όποια ΜΗΝΥΜΑΤΑ  μπορούμε να τα στείλουμε στις ΕΥΡΟΕΚΛΟΓΕΣ».


Τι παραπάνω έχει ο Σπύρος Γαληνός;

« Θα μιλήσω μόνο για τον Σπύρο Γαληνό χωρίς να θέλω να υποτιμήσω κανέναν από τους άλλους υποψηφίους, αφού σέβομαι τους ίδιους, τον αγώνα τους και την  προσπάθειά τους.

 Ο Σπύρος Γαληνός λοιπόν έχει θητεύσει στην αυτοδιοίκηση και ως Δημοτικός Σύμβουλος και ως Αντινομάρχης με εξαιρετικά  δείγματα γραφής. Επομένως είναι γνώστης του νησιού και των προβλημάτων του.
Η ενέργειά του να παραιτηθεί από Βουλευτής εξαιτίας του Μνημονίου αποτελεί πράξη υψηλού ηθικού και αξιακού επιπέδου.
Αγαπά τον συνάνθρωπό του αλλά και τον τόπο του και είμαι σίγουρος πως αυτά θα τα υπηρετήσει με αρχές και με όραμα.
Είναι ανοιχτός στο καινούριο, καινοτόμος, εργατικός, αποτελεσματικός και φιλοδοξεί να εμπνεύσει τους συμπολίτες μας.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ μεγέθυνση 




Σημείωση: *Η προβολή κομμάτων και υποψηφίων δεν σχετίζεται με την ειδησεογραφική κάλυψη της πολιτικής και μη επικαιρότητας από το lesvosPost.com και την LesvosPost.com WEB TV  για την οποία τηρούνται αυστηρά όλοι οι κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας.