Ευχαριστήριο του Αρισβαίου Καλλονής για την επιτυχία των «Αρίσβειων 2014»

Ο Πρόεδρος και το ΔΣ του Α.Ο. Αρισβαίου Καλλονής, νιώθουν την βαθύτατη ανάγκη και επιθυμία, να ευχαριστήσουν θερμά ορισμένους φορείς και πολίτες, καθώς χωρίς αυτούς δεν θα ήταν δυνατή η μεγάλη επιτυχία των «Αρίσβειων 2014» τα οποία απο τούδε και στο εξής, θα αποτελούν θεσμό για το Λεκανοπέδιο.


Καταρχάς θέλει να ευχαριστήσει την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΛΕΣΒΟΥ και τον Δήμο Λέσβου, οι οποίοι φρόντισαν με την εμπειρία τους και την μεγάλη θέληση τους, οι αγώνες αν και για πρώτη φορά, να κυλήσουν ομαλά, και να έχουν μια τόσο μεγάλη επιτυχία.

Ο σύλλογος της Καλλονής, θέλει να ευχαριστήσει, τους δυο μεγάλους χορηγούς της διοργάνωσης αυτής. Τις ασφάλειες Intermerican οι οποίες απο την πρώτη στιγμή στάθηκαν αρωγοί στη προσπάθεια αυτή, δείχνοντας πως η ανάδειξη του αθλητισμού και η συμμετοχή των πολιτών στις αθλητικές διοργανώσεις, αποτελούν γι’αυτούς πρωταρχική προταιρεότητα. Επίσης θέλει να ευχαριστήσει ιδιαιτέρως, τον Στρατή Μουφλουζέλλη και την «Αγροτική Στέγη» που από τη πρώτη στιγμή, χρηματοδότησαν τη προσπάθεια αυτή, δείχνοντας πως η αγάπη για τον τόπο, υπερίσχυσε των υπολοίπων. Ο κ.Στρατής Μουφλουζέλλης, ήταν μάλιστα και ο άνθρωπος που απο τη πρώτη στιγμή είχε ιδιαίτερη όρεξη για την πρωτοβουλία αυτή, και δεν δίστασε να βοηθήσει σε οτι κι αν χρειάστηκε.

Ωστόσο νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως, τον Δημήτρη Πολυμιάδη και την “PolimiadisSound» για την ηχητική κάλυψη, την «TsalisTours» για την μετακίνηση των αθλητών αλλά και στη στέγαση της γραμματείας, τα καταστήματα «ΜΑΣΟΥΤΗΣ» για την διάθεση νερών και χυμών, την εταιρεία «Maximuscle» για την διάθεση των ηλεκτρολυτών, τις ενοικιάσεις αυτοκινήτων «IGFA» οι οποίες μας διέθεσαν 3 αυτοκίνητα για την κάλυψη του αγώνα, τα καταστήματα «ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ» για τη διάθεση 3 tablet, τις επιγραφές-γραφικές τέχνες «Στσμπουλής» και την εταιρεία «Blue Star Ferries» για την μετακίνηση των αθλητών.

Ωστόσο, ένα μεγάλο ευχαριστώ, θέλουμε να πούμε στους 30 εθελοντές, στην τροχαία Μυτιλήνης, στο ΑΤ Καλλονής, στο ΑΤ Αγίας Παρασκευής, στους κριτές του αγώνα, στο ΕΚΑΒ και τον Στρατό, οι οποίοι βοήθησαν τα μέγιστα για να διεξαχθεί ομαλά η διοργάνωση. Χωρίς αυτούς, δεν θα μπορούσαμε να φερουμε εις πέρας έναν τόσο μεγάλο αγώνα.

Τέλος, ευχαριστούμε θερμά και τους χορηγούς επικοινωνίας μας, την εφημερίδα «ΡΕΒΑΝΣ των Σπόρ» την εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ» το Lesvospost.com, το Kalloninews.gr και τον Astra 93,2.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας, καθώς αποδείξατε ότι παρά τις δύσκολες εποχές τις οποίες βιώνουμε, προσπαθείτε να προσφέρετε στους πολίτες και να προάγεται τον αθλητισμό αλλά και τον τόπο. Ελπίζουμε τα «ΑΡΙΣΒΕΙΑ» να γίνουν θεσμός, και οι εκατοντάδες συμμετοχές να γίνουν χιλιάδες, πάντα με τη βοήθεια σας, τη θέληση σας αλλά και τις γνώσεις σας.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                     Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Σταύρος Βουγιούκας                                                                              Σταύρος Βαλτάς