17 Ιρανοί (Πέρσες) Τουριστικοί Πράκτορες στην Λέσβο

Ο Δήμαρχος Λέσβου, Δημήτρης Βουνάτσος, το βράδυ του Σαββάτου 10 Μαΐου 2014, παρουσία του Προέδρου, Περικλή Αντωνίου και μελών της Ένωσης Ξενοδόχων Λέσβου, του Αντιπροέδρου, Βαγγέλη Μυρσινιά και μελών του Επιμελητηρίου Λέσβου, του Προέδρου, Γιάννη Σαμιώτη και μελών της Ένωσης Τουριστικών & Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Λέσβου, υποδέχθηκε 17 Ιρανούς (Πέρσες) Τουριστικούς Πράκτορες, οι οποίοι επισκέφθηκαν το νησί μας για πρώτη φορά.


Ο Δήμαρχος τους ευχαρίστησε για την προτίμηση  που επέδειξαν στο νησί μας και ευχήθηκε να έχουν θετικό αποτέλεσμα οι συναντήσεις που θα πραγματοποιήσουν με τους ασχολούμενους με τον τουρισμό και τον πολιτισμό συμπατριώτες μας, προς όφελος των δυο λαών. Τόνισε ότι πρόσφατα η Λέσβος, ανακηρύχθηκε με πρωτοβουλία της παρούσας Δημοτικής Αρχής, ως Γεωπάρκο προστατευόμενο από την UNESCO, για την ιστορία, τα γράμματα, τον πολιτισμό, το περιβάλλον, το απολιθωμένο δάσος και τα λοιπά αποκαλυφθέντα παλαιοντολογικά ευρήματα και τους πρόσφερε αναμνηστικά δώρα. Τέλος, ευχαρίστησε το Γραφείο Τουριστικής Προβολής του Δήμου Λέσβου, για τη συμβολή του στην υποδοχή των Ιρανών Τουριστικών Πρακτόρων, αλλά και για την γενικότερη δράση του.  


Ο επικεφαλής των Ιρανών Τουριστικών Πρακτόρων, ευχαρίστησε θερμότατα τον Δήμαρχο και εκφράστηκε με επαινετικούς λόγους για τις φυσικές ομορφιές του τόπου μας και την φιλοξενία των κατοίκων του. Εκτίμησε, δε, ότι θα έχει θετική εξέλιξη η συνεργασία με τους παραπάνω φορείς, η οποία τώρα εγκαινιάζεται.