Live stage στο Living Room (Προκυμαία Μυτιλήνης) με νέο πρόγραμμα και τον Κώστα Καρβούνη

Σίγουρα θα μας λείψουν το «ΒΡΩΜΙΚΑ» και τα «ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ» αλλά δεν σταματάμε εδώ καθώς συνεχίζονται τα live στο Live stage του living room με τον Κώστα Καρβουνη.

Πρωταγωνιστές, ένα από τα καλύτερα σχήματα της Λέσβου

Κώστας Καρβουνης
Ροδούλα Μιχαηλίδου
Όλοι μαζί κάνουν για μία ακόμη φορά έντονη την παρουσία τους στη νυχτερινή Μυτιλήνη στον κορυφαίο χώρο διασκέδασης της πόλης.

Μετά την φυγή του δικού μας Στράτου Καραμανωλη που άνοιξε τα φτερά του για τις μεγάλες πίστες των Αθηνών, στο Live Stage του living room θα συνεχιστούν τα Live με το γνωστό σχήμα, Ροδούλα Μιχαηλίδου: Τραγούδι, Γιώργος Ανδρεόγλου: Τραγούδι- Κιθάρα- Μπουζούκι, Λάμπρος Μαμώλος Ντραμς, Ταξιάρχης Κοκκινόπουλος: Τουμπερλέκι, Θάνος Τσιδίμης: Αρμόνιο και ένα ακόμα ανερχόμενο ταλέντο που θα καλύψει το μεγάλο κενό του Στράτου στο τραγούδι, τον Κώστα Καρβουνη, πολλοί ίσως να μην γνωρίζεται αρκετές πληροφορίες για αυτόν , όμως το LesvosPost.com είναι σε θέση να σας διαβεβαιώσει πως πρόκειται για μια εξαιρετική , καθαρόαιμη λαική φωνή, η οποία θα σας μαγέψει .


Γιώργος Ανδρεόγλου
Ενδιάμεσα θα υπάρχει διάλειμμα και οι γνωστοί djs Αναστάσιος Παπασαρης και Γιάννης Καδής θα μας απογειώνουν πριν το λαϊκό πρόγραμμα του live.

Όλοι πάμε "Living Room" και γλεντάμε αληθινά, με τα τραγούδια του Κώστα Καρβουνη, Γιωργου Ανδρεογλου και Ροδούλας Μιχαηλιδου.

Το φιλόξενο περιβάλλον που προσφέρει το "Living Room" δίνει την δυνατότητα στους θαμώνες του να χαλαρώσει αλλά και να διασκεδάσει. Πρόκειται για ενα σύγχρονο club που κάθε Σάββατο και Παρασκευή  θα μετατρέπεται σε μια σύγχρονη μουσική σκηνή, που έλειπε εδώ και χρόνια από την πόλη της Μυτιλήνης

Λάμπρος Μαμώλος


Ταξιάρχης Κοκκινόπουλος
Το "Living Room" ενδείκνυται για τις παρέες που επιθυμούν να χορέψουν αλλά και να τραγουδήσουν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.


Το Living Room παλιά ως My club η La note είναι από τα πιο ιστορικά νυχτερινά μαγαζιά της Μυτιλήνης , έχει διαγράψει μια μεγάλη πορεία στην νυχτερινή διασκέδαση, έχοντας χαρίσει αξέχαστες και μαγικές στιγμές στους θαμώνες του.  

Χορηγός επικοινωνίας www.LesvosPost.com WEB TV

ΦΩΤΟ foititelia.gr

Θάνος Τσιδίμης
Ορχήστρα:

Κώστας Καρβουνης: Τραγούδι
Ροδούλα Μιχαηλίδου: Τραγούδι
Γιώργος Ανδρεόγλου: Τραγούδι- Κιθάρα- Μπουζούκι
Λάμπρος Μαμώλος Ντραμς
Ταξιάρχης Κοκκινόπουλος: Τουμπερλέκι
Θάνος Τσιδίμης:  Αρμόνιο

DJs:
Giannis Kadis
Tasos Papasaris

Ημέρες Λειτουργίας:  Παρασκευή, Σάββατο
ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 00:30
Τηλέφωνο Κρατήσεων : 6944164719
Διεύθυνση: Κουντουριώτου 57 προκυμαία Μυτιλήνης
Ιστοσελίδα με όλα τα νέα και τα events: www.monkeybar.gr


Δείτε πλάνα από την πρεμιέρα στις 28-03-14




Ακούστε τον Κώστα Καρβουνη