Ο Στράτος Καραμανώλης από 25/4 δίπλα σε Οικονομόπουλο και Πέγκυ Ζήνα- Χαμός στην τελευταία του εμφάνιση στο living Room (BINTEO,ΦΩΤΟ)

O δικός μας Στράτος Καραμανωλης το παιδί που όλη αγαπήσαμε μέσα από τα Live σε όλη την Λέσβο αλλά και στα μπαρ της Μυτιλήνης Φιλοσοφία και Living Room ετοιμάζεται να ανοίξει τα φτερά του για άλλους ορίζοντες.


Αν και μόλις 26 ετών ο Στράτος Καραμανώλης από τις 25 Απριλίου αρχίζει την καριέρα του σε μπουζούκια των Αθηνών με ένα από τα καλύτερα σχήματα της πρωτεύουσας το καλοκαίρι. Ο Στράτος λοιπόν θα βρίσκεται στο ΘΕΑ LIVE (Το «ΘΕΑ», ένα από τα πιο δημοφιλή μπουζούκια της Αθήνας)  όπου θα πλαισιώνει το σχήμα του Νίκου Οικονομοπουλου και της Πέγκυς Ζήνας. 

Το σχήμα θα πλαισιώνεται επίσης και από άλλους νέους ανερχόμενους καλλιτέχνες. Η έναρξη είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή 25 Απριλίου, όπου η νυχτερινή Αθήνα θα βρίσκει το … κέφι της στο ΘΕΑ!

Ο νεαρός Στράτος Καραμανώλης από τη Μυτιλήνη θέλει να κερδίσει με τη φωνή και τα τραγούδια του μετά το νησί της Λέσβου και την Αθήνα.

Ο Μυτιληνιός τραγουδιστής έχει κάνει το ντεμπούτο του στο χώρο της μουσικής με δύο τραγούδια, το " «Και να γυρίσω»" και τα "«ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ»", ενώ τον χειμώνα επέστρεψε με το "Βρώμικα" (Το παιχνίδι παίζεις)

Πολλοί από εσάς σίγουρα θα γνωρίζετε το νεαρό ανερχόμενο τραγουδιστή, καθώς θα τον έχετε ακούσει μαζί με το συγκρότημα του, να τραγουδάει σε μαγαζιά της Μυτιλήνης και να δίνει το δικό του ρυθμό στη νυχτερινή ζωή του νησιού.

Ο Στράτος όπως όλοι τον λένε η ο αδελφός μου όπως τον φωνάζω εγώ με την υπομονή του και την επαγγελματικότητα του κατάφερε μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα να γίνει ένας από τους καλύτερους καλλιτέχνες στο νησί μας αλλά και σε όλο το Αιγαίο….!!

Έτσι μετά την εμφάνιση του πριν λίγους μήνες σε ένα χορώ μαζί με τον Θάνο Πετρελη συνάρπασε και τους Αθηναίους και έφτασαν στο σημείο να μιλάνε όλοι για το παιδί της Μυτιλήνης, και την γλυκιά φωνή του.

Μετά λοιπόν από διαβουλεύσεις και αφού δοκιμάστηκε όχι μόνο έπεισε τους αρμόδιους στο Θεα Live αλλά με την πρώτη του είπαν την Παρασκευή 25 Απρίλιου ξεκινάς μαζί μας.

Ο Στράτος ετοιμάζει βαλίτσες για αλλά μέρη, σίγουρα θα μας λείψει, σίγουρα θα τον λησμονήσουμε αλλά ο Στράτος δεν πρόκειται ποτέ να ξεχάσει την αγάπη του κόσμου της Λέσβου που τον ανέδειξε, δεν πρόκειται ποτέ να ξεχάσει εμάς όλους που σταθήκαμε διπλά του στα μουσικά βήματα που επιχειρούσε…

Ένας άριστος μουσικός με μια μοναδική φωνή, θα συνεχίζει να συναρπάζει τους θαμώνες του μαγαζιού ΘΕΑ LIVE αυτήν την φορά και είμαστε σίγουροι ότι όχι μόνο θα τα καταφέρει αλλά σε μερικά χρόνια θα είναι ένα από τα top ονόματα του καλλιτεχνικού κόσμου της πρωτεύουσας…

Το lesvosPost.com βρέθηκε στο κατάμεστο living room χτες Κυριακή του Πάσχα και κατέγραψε την τελευταία εμφάνιση του Στράτου Καραμανώλη στην Μυτιλήνη και συγκεκριμένα στο Live Stage του Living Room.

Το μαγαζί ήταν γεμάτο μία ώρα πριν ξεκινήσει το πρόγραμμα και όλοι οι καλλιτέχνες αποθεώθηκαν από τον κόσμο αλλα όταν ο Στράτος δήλωσε και επίσημα στο κοινό της Μυτιλήνης ότι είναι η τελευταία του εμφάνιση ο κόσμος ξέσπασε σε χειροκροτήματα και επευφημίες.!

Η διασκέδαση κτύπησε κόκκινο, αφού ο λουλουδοπόλεμος δεν σταμάτησε μέχρι να κλείσει το μαγαζί και το ένθερμο κοινό της Μυτιλήνης, φυσικά χόρευε ασταμάτητα όλο το βράδυ.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε στις 1 περίπου με τον Γιωργο Αδρεογλου να μας τραγουδάει ξένες επιτυχίες, μετά βγήκαν στην πίστα οι Στράτος Καραμανωλης, Ροδούλα Μιχαηλιδου για να ανοίξουν το πρόγραμμα και να προετοιμάζουν σιγά – σιγά την ατμόσφαιρα κινούμενες σε ποπ / σύγχρονα λαϊκά πλαίσια έως ότου το μαγαζί γεμίσει.

Το μαγαζί σηκώθηκε στο πόδι όταν ακούστηκαν τα γνωστά τραγούδια του Στράτου Καραμανωλη «Βρώμικα» ,τα «Δευτερόλεπτα» αλλά και όπως είπε ο ίδιος το τραγούδι που ξεκίνησε την καριέρα του «Και να γυρίσω»

Μήνυμα του Στεφάνου Γεώργιου (Δ/ντης-αρχισυντάκτης LesvosPost.com)

Αδελφέ μου Στράτο όλο το δημοσιογραφικό επιτελείο του LesvosPost.com σου εύχεται καλή σταδιοδρομία, πιστεύουμε σε εσένα όλοι μας..

Το μέλλον σου ανήκει, θα φτάσεις ψιλά γιατί το αξίζεις γιατί το πέτυχες μόνος σου.

Σύντομα θα τα πούμε και θα διασκεδάσουμε από κοντά στο ΘΕΑ LIVE… Να μας κρατήσεις πρώτη θέση..!!


Είμαι χαρούμενος και ευτυχισμένος που ήπιαμε μαζί, που τραγουδήσαμε μαζί που σε γνώρισα. Είμαι χαρούμενος που θα λέω ότι έχω φίλο «αδελφό» που θα τραγουδάει δίπλα σε μεγάλους καλλιτέχνες του Ελληνικού Πενταγράμμου.. Καλή τύχη αδελφεμμ…. Όλα τα όνειρα σου εύχομαι να πραγματοποιηθούν και μεις θα μαστε δίπλα σου σε κάθε βήμα σου να το δημοσιοποιούμε στους φαν σου εδώ…..!!

Στεφάνου Γεώργιος (Δ/ντης-αρχισυντάκτης LesvosPost.com)

ΘΕΑ (Λεωφόρος Ποσειδώνος 3-5, Άλιμος) με τον Οικονομόπουλο- Ζήνα, τηλέφωνο κράτησης: 211-780.70.70 (αστική χρέωση), 6977191746 (whats up).


Δείτε παρακάτω το αποκλειστικό υλικό που καταγράψαμε από την τελευταία εμφάνιση του Στράτου Καραμανωλη στο Live stage του Living Room

Επιμέλεια Κειμένου Στεφάνου Γεώργιος (Δ/ντης αρχισυντάκτης LesvosPost.com)

Κάμερα Στεφάνου Γεώργιος (Δ/ντης αρχισυντάκτης LesvosPost.com)




Συνεχίζονται τα live στο Live stage του living room με τον Κώστα Καρβουνη

Στο Live Stage του living room θα συνεχιστούν τα Live με το γνωστό σχήμα, Ροδούλα Μιχαηλίδου: Τραγούδι, Γιώργος Ανδρεόγλου: Τραγούδι- Κιθάρα- Μπουζούκι, Λάμπρος Μαμώλος Ντραμς, Ταξιάρχης Κοκκινόπουλος: Τουμπερλέκι, Θάνος Τσιδίμης: Αρμόνιο και ένα ακόμα ανερχόμενο ταλέντο που θα καλύψει το μεγάλο κενό του Στράτου στο τραγούδι, τον Κώστα Καρβουνη, πολλοί ίσως να μην γνωρίζεται αρκετές πληροφορίες για αυτόν , όμως το LesvosPost.com είναι σε θέση να σας διαβεβαιώσει πως πρόκειται για μια εξαιρετική , καθαρόαιμη λαική φωνή , η οποία θα σας μαγέψει .
Όλοι πάμε "Living Room" και γλεντάμε αληθινά, με τα τραγούδια του Κώστα Καρβουνη, Γιωργου Ανδρεογλου και Ροδούλας Μιχαηλιδου.

Ο Κώστας Καρβουνης
Το φιλόξενο περιβάλλον που προσφέρει το "Living Room" δίνει την δυνατότητα στους θαμώνες του να χαλαρώσει αλλά και να διασκεδάσει. Πρόκειται για ενα σύγχρονο club που κάθε Σάββατο και Παρασκευή  θα μετατρέπεται σε μια σύγχρονη μουσική σκηνή, που έλειπε εδώ και χρόνια από την πόλη της Μυτιλήνης

Το "Living Room" ενδείκνυται για τις παρέες που επιθυμούν να χορέψουν αλλά και να τραγουδήσουν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Το Living Room παλιά ως My club η La note είναι από τα πιο ιστορικά νυχτερινά μαγαζιά της Μυτιλήνης , έχει διαγράψει μια μεγάλη πορεία στην νυχτερινή διασκέδαση, έχοντας χαρίσει αξέχαστες και μαγικές στιγμές στους θαμώνες του.  

Ακούστε τον Κώστα Καρβουνη





Χορηγός επικοινωνίας www.LesvosPost.com WEB TV

Ορχήστρα:
Κώστας Καρβουνης: Τραγούδι
Ροδούλα Μιχαηλίδου: Τραγούδι
Γιώργος Ανδρεόγλου: Τραγούδι- Κιθάρα- Μπουζούκι
Λάμπρος Μαμώλος Ντραμς
Ταξιάρχης Κοκκινόπουλος: Τουμπερλέκι
Θάνος Τσιβίνης:  Αρμόνιο

DJs:
Giannis Kadis
Tasos Papasaris

Ημέρες Λειτουργίας:  Παρασκευή, Σάββατο
ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 00:30
Τηλέφωνο Κρατήσεων : 6944164719
Διεύθυνση: Κουντουριώτου 57 προκυμαία Μυτιλήνης
Ιστοσελίδα με όλα τα νέα και τα events: www.monkeybar.gr