Νέος Πολιτιστικός Σύλλογος Ερεσιωτών Λέσβου «ΦΑΝΙΑΣ»

Αν και άργησαν 1,5 μήνα τελικά μας έστειλαν το δελτίο τύπου


ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΕΣΙΩΤΩΝ «ΦΑΝΙΑΣ»

Την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013 έγινε Γενική Συνέλευση του νεοσύστατου Πολιτιστικού Συλλόγου Ερεσιωτών «ΦΑΝΙΑΣ», η οποία εξέλεξε τα μέλη του πρώτου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου.

Ακολούθως, την Τρίτη 26 Νοεμβρίου, συνεδρίασε το Δ.Σ., το οποίο όρισε σύμφωνα με το καταστατικό του Συλλόγου τις αρμοδιότητες των μελών του.

Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Ερεσιωτών «ΦΑΝΙΑΣ» συγκροτείται από τους:

Χαριτίνη Καρδαρά – Πρόεδρος,
Μπαλής Καπετάνιος – Αντιπρόεδρος,
Γωγώ Φιλίππου – Γραμματέας,
Ελευθερία Αχλιόπτα – Ταμίας,
Λουκάς Κοντέλος – Υπεύθυνος Νεολαίας,
Ροδακινιά Καλαϊντζή – Υπεύθυνη Καλλιτεχνικών, και
Στέλιος Δουγαλέρης – Υπεύθυνος Επικοινωνίας
Αναπληρωματικά Μέλη
Μερόπη Δουγαλέρη,
Μιρέιγ Μιλλιέτ και
Δήμητρα Αμερικάνου.

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΕΣΙΩΤΩΝ «ΦΑΝΙΑΣ»

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ερεσιωτών «ΦΑΝΙΑΣ», με 88 ιδρυτικά μέλη, δημιουργήθηκε με σκοπό τη συνεισφορά στη βελτίωση της ποιότητας της καθημερινής ζωής της Ερεσού. μέσα από δραστηριότητες πολιτισμού και περιβάλλοντος που θα διοργανώνονται από τις εξειδικευμένες ομάδες δράσης του Συλλόγου και θα απευθύνονται σε όλους τους Ερεσιώτες και τους φίλους της Ερεσού.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ερεσιωτών «ΦΑΝΙΑΣ», παρά το γεγονός ότι πραγματοποιεί τα πρώτα του βήματα, έχει ήδη λάβει πιστοποίηση από την Πανελλαδική καμπάνια LET’S DO IT GREECE για τη συμμετοχή και την δράση των μελών του, ενώ η δυναμική Χορωδία του Συλλόγου απαριθμεί ήδη 35 μέλη.

Στην παρούσα φάση γίνεται η συγκρότηση των ομάδων δράσης, οι οποίες θα εστιάσουν σε συγκεκριμένες πτυχές της ζωής στην Ερεσό, ενώ προγραμματίζονται οι εκδηλώσεις του Συλλόγου για το 2014, οι οποίες θα ανακοινωθούν αναλυτικά τον Ιανουάριο.


Μεταξύ των προγραμματιζόμενων εκδηλώσεων είναι και η φιλοξενία της Χορωδίας CECHEKI από την Γαλλία την περίοδο του Πάσχα, η οποία θα πραγματοποιήσει κοινές εμφανίσεις με τη Χορωδία του Συλλόγου μας.