Έτοιμη για το διπλό στην Βέροια η ΑΕΛ Καλλονής..

Ο Βλάσης Καζάκης ήταν το πρόβλημα της τελευταίας στιγμής για την Καλλονή .


Ο επιθετικός της ΑΕΛΚ, που απουσίασε λόγω τραυματισμού και από το ματς με τον Πανιώνιο, αν και πήρε μέρος στις προπονήσεις της εβδομάδας παρουσίασε υποτροπή στο πίσω μέρος του γόνατου και τελικά αποκλείστηκε από την αποστολή για την Βέροια. Στην αποστολή δεν μετέχει και ο Γκάσιτς, που έφυγε τραυματισμένος στο γόνατο από το «Κλ. Βικελίδης» την περασμένη Κυριακή. Φυσικά θα απουσιάσει και σε αυτό το ματς ο χειρουργημένος Ανέστης Αγρίτης.
Οι 19 ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Γιάννης Ματζουράκης για το παιγνίδι της 11ης αγωνιστικής είναι: Σιδεράκης, Χογκ, Χωριανόπουλος, Αναστασιάδης (επιστρέφει μετά την τιμωρία μιας αγωνιστικής), Κριπιντίρης, Λεάντρο Πίντο, Ποντάνι, Γάλας, Λίμα, Μαρσέλο, Σιλιγαρδάκης, Φαρία, Χουανλού, Γ. Γκαρσία, Κάλφας, Μανούσος, Βλαστέλλης, Περόνε, Λεοζίνιο.
Η τελευταία προπόνηση έγινε σήμερα (Σάββατο) το πρωί στην Μυτιλήνη, στο βοηθητικό της ΑΕΛ Καλλονής στο ΤΕΛ.
Η αποστολή της ομάδας της Λέσβου αναχωρεί σήμερα (Σάββατο) στις 3:30μμ για Αθηνα. Από εκεί θα πάει επίσης αεροπορικώς Θεσσαλονίκη και στην συνέχεια οδικώς για Βέροια.
Λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής από την Μυτιλήνη, ο προπονητής της ΑΕΛΚ Γιάννης Ματζουράκης αναφέρθηκε στην δυσκολία του παιγνιδιού. Δήλωσε:


«Περιμενουμε να συναντήσουμε μια ομάδα αποφασισμένη μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Συνεπώς πρέπει να κάνουμε κατάθεση ψυχής για να τα καταφέρουμε».