ΑΕΛΚ: Αλλαγές στο παιχνίδι με τον Πιερικό ετοιμάζει ο Ματζουρακης- Το LesvosPost.com θα είναι εκεί

Τον πρώτο της αγώνα μετά από περίπου πέντε μήνες θα δώσει στο «Κώστας Κεντέρης» η ΑΕΛ Καλλονής, για τη ρεβάνς του Κυπέλλου με τον Πιερικό, έχοντας αρκετούς αναπληρωματικούς στην αποστολή της.

Από την ημέρα που κατάφερε να εξασφαλίσει την άνοδό της στη Super League η Καλλονή θυμίζει… περιπλανώμενο καραβάνι, αφού δεν έχει καταφέρει ως τώρα να δώσει εντός έδρας παιχνίδι στη Μυτιλήνη! Πότε το ΟΑΚΑ και πότε το «Κλεάνθης Βικελίδης» στεγάζουν την ομάδα της Λέσβου, η οποία ωστόσο ήρθε η ώρα να παίξει μπροστά στο δικό της κοινό και να δώσει την ευκαιρία στους ποδοσφαιρόφιλους του νησιού να βρεθούν στο πλευρό της.

Αρκετούς παίχτες του αποφάσισε να ξεκουράσει ο Γ. Ματζουράκης στο αυριανό παιγνίδι της Καλλονής με τον Πιερικό για το κύπελλο Ελλάδας.
Στους 19 που επέλεξε για την ρεβάνς με τον Πιερικό (στο πρωτο ματς η Καλλονή είχε κερδίσει μέσα στην Κατερίνη με 2-1), δεν συμπεριέλαβε τους Σιδεράκη, Χωριανόπουλο, Λεάντρο Πίντο, Λεοζίνιο, Μαρσέλο και φυσικά τους τιμωρημένους Ποντάνι και Περόνε.

Οι 19 επιλογές του προπονητή της Καλλονής, είναι: Χογκ, Μάππας, Γκάσιτς, Κριπιντίρης, Αναστασιάδης, Βαλιός, Γάλας, Σιλιγαρδάκης, Γκαρσία, Βλαστέλλης, Ντος Σάντος, Μανούσος, Κάλφας, Χουανλού, Καζάκης, Γιουκαρής, Ντάμπος, Μπουρούς, Λίμα.

Με το παιγνίδι Καλλονής-Πιερικού η Καλλονή επιστρέφει στην Λέσβο για επίσημο ματς μετά από πέντε μήνες περίπου. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 14:30 και θα γίνει στο "Κώστας Κεντέρης" της Καλλονής.



Το LesvosPost.com με τον Δ/ντη του Στεφάνου Γεώργιο θα βρίσκεται στο αυριανό ντεμπούτο της ΑΕΛΚ στην Λέσβο μετά την ιστορική άνοδο στην μεγάλη κατηγορία… Μια ιστορική αναμέτρηση για πολλούς λόγους… Θα έχουμε συνεχή ενημέρωση από το Στάδιο Κώστας Κεντερης,  ενώ αύριο το απόγευμα θα έχουμε ολοκληρωμένο ρεπορτάζ με Φώτο και βίντεο από το στάδιο Κώστας Κεντερης της Καλλονής.