Βασικός και στα 90’ με τον Ολυμπιακό ο Μυτιληνιός «Πραξι» στην αναμέτρηση με τον Φωκικό

Οι νέοι του Ολυμπιακού (Παπασάββας, Σάλιακας, Βούρος) και η μαχητικότητα του Φωκικού ξεχώρισαν στον επαναληπτικό του Κυπέλλου και οι "ερυθρόλευκοι" πέρασαν από την Άμφισσα επικρατώντας με 5-3.


Από 'κει και πέρα, αυτό που αξίζει να σημειώσουμε είναι το θετικό πρόσωπο που έδειξαν οι νεαροί Βούρος, Παπασάββας και Σάλιακας. Ιδιαίτερα ο τελευταίος, ήταν μέσα σε αρκετές φάσεις και θα μπορούσε να σκοράρει στο ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού, αν το σουτ του στο 69' ήταν εύστοχο. Γενικότερα, οι νεαροί άσοι του Ολυμπιακού έδειξαν ποδοσφαιρικό θράσος και συνάμα πολύ καλά στοιχεία.

Ο Μυτιληνιός Πραξιτέλης Βούρος έπαιξε σε όλο το 90λεπτο με την φανέλα του Ολυμπιακού πιάνοντας υψηλή απόδοση…

Φωκικός (Γιώργος Κούτσης): Λατζάνο, Πεχλιβανόπουλος, Καλαγκάνης, Πολυχρονάκης, Αλά, Σκαρίμπας, Τζέκος, Θέος, Άλβαρεζ, Ράντι, Φράγκος.

Ολυμπιακός (Μίτσελ Γκονθάλεθ): Μέγκιερι, Σαλίνο (63' Παπάζογλου), Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μετζανί, Βούρος, Εντινγκά (46' Παπασάββας), Γιαταμπαρέ, Φουστέρ (46' Σάλιακας), Βάις, Ολαϊτάν, Στσέποβιτς.

Γκολ: 8' Φράγκος, 51' Ράμπι, 76' Άλβαρες / 16' Φουστέρ, 23' Βάις, 25 Ολαϊτάν, 33' Εντινγκά, 86' Παπασάββας


Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον Πραξιτέλη Βούρο, που με σκληρή δουλειά και υψηλές φιλοδοξίες, βελτιώνεται συνεχώς τα τελευταία χρόνια, κάνοντας σταθερά βήματα προς την καθιέρωση σε υψηλό επίπεδο.