Χαιρετισμός του Σ.Φ ΑΕΛΚ Αττικής προς τον «ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΑΘΗΝΩΝ» και τους φιλάθλους του

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ και ΦΙΛΙΚΟΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ του «ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΦΙΛΑΘΛΩΝ και ΦΙΛΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟΥ ΚΑΛΛΟΝΗΣ» ΠΡΟΣ το ιστορικό αθλητικό Σωματείο «ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ» και τους φιλάθλους και φίλους του.

                                                              
 Η «ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟΥ ΚΑΛΛΟΝΗΣ» είναι το πρώτο αθλητικό Σωματείον του Βορειοανατολικού Αιγαίου, της ιστορικής και πολύπαθης αυτής περιοχής της Πατρίδας μας, το οποίον συμμετέχει στην ανώτατη ποδοσφαιρική διοργάνωση της χώρας μας, με την ευκαιρία δε της, μεταξύ μας, αθλητικής συνάντησης, απευθύνουμε εγκάρδιο φιλικό και αθλητικό χαιρετισμό προς τον «ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΑΘΗΝΩΝ», όσο και προς τους φιλάθλους και φίλους του - τον ιστορικότερο αυτό σύλλογο του Δήμου Περιστερίου, του μεγάλου αυτού Δήμου της Αττικής, ενός από τους αρχαιότερους Δήμους της Πατρίδος μας, ο οποίος δέχθηκε και φιλοξένησε με αγάπη και συμπαράσταση, όπως και η Λέσβος, τους πρόσφυγες και συμπατριώτες μας , από τις μεγάλες Πατρίδες μας,  μετά την καταστροφή τους.
Τονίζομεν με αίσθημα ευθύνης, ότι θα καταβάλλωμεν κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε οι αθλητικές συναντήσεις να διεξάγωνται με ευπρέπεια, αθλητικό ήθος, σεβασμό και εντιμότητα. 
Η αθλητική Ιδέα, άρρηκτα συνυφασμένη, με τις Αρχές του Πολιτισμού, αποτελεί βασικό θεμέλιο μιας υγιούς κοινωνίας.
Με τις σκέψεις αυτές, ευχόμεθα κάθε επιτυχία στην ανωτάτη αθλητική ποδοσφαιρική διοργάνωση της χώρας μας, όπως επίσης και το έργο όλων, ανεξαιρέτως, των υπευθύνων φορέων του αθλήματος να είναι θετικό και επιτυχημένο, με υψηλό επίπεδο ήθους, αγωνιστικής προσπάθειας, πολιτιστικού επιπέδου και ευγενούς άμιλλας. Σήμερα είναι μια μεγάλη ιστορική ευκαιρία για να δείξη ο αθλητισμός μας το δρόμο για κάτι καλύτερο σε όλους τους τομείς της κοινωνικής ζωής. 
Οι αξίες του πανάρχαιου Αιγαιοπελαγίτικου Πολιτισμού θα συνδράμουν πάντοτε τις προσπάθειές μας. Το υποσχόμεθα.

                                  Θερμώς Ευχαριστώμεν 

ο «ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟΥ ΚΑΛΛΟΝΗΣ»

Με τιμή

Δρ. Ευστράτιος Καλογήρου