Ματζουράκης: «Ένα φιλικό ήταν απλώς»- Μανούσος «Ανατριχιάζεις με το χειροκρότημα»

Χαμηλούς τόνους κράτησε ο προπονητής της Καλλονής, Γιάννης Ματζουράκης, μετά την φιλική νίκη της ομάδας του επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα με 3-1.
(Δείτε εδώ) Παράλληλα, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το νέο απόκτημα του Δικέφαλου του Βορρά, Μίροσλαβ Στοχ.

"Ενα φιλικό ήταν απλώς. Η αλήθεια θα φανεί από την επόμενη εβδομάδα. Χαμηλά λίγο η μπάλα... Ο ΠΑΟΚ παρουσιάστηκε με διαφορετική ομάδα από ότι στο πρωτάθλημα. Ευχαριστούμε τον κόσμο που μας χειροκρότησε.

Ο Στοχ με εντυπωσίασε, είναι ένας παίκτης πολύ γρήγορος και εκρηκτικός και κάνει σουτ από μακριά. Αλλάζει παιχνίδι και αναγκάστηκα να βάλω ένα γρήγορο παίκτη πάνω του, τον Γάλα",
είπε αρχικά ο προπονητής της Καλλονής.

Για το πρωτάθλημα, ανέφερε: "Το κυριότερο είναι η ατυχία των φίλων μας να έχουν την χαρά να μας δουν. Αφού δεν παίζουμε στην Καλλονή είναι δύσκολο...

Θα είναι πρωτάθλημα δύο ταχυτήτων. Στην πρώτη ταχύτητα θα είναι ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ. Εχουν ρόστερ καλύτερο από τις υπόλοιπες ομάδες".

Μανούσος: Ανατριχιάζεις με το χειροκρότημα


Από την πλευρά του, ο Γιώργος Μανούσος στάθηκε στο χειροκρότημα των φίλων του ΠΑΟΚ στα γκολ που πέτυχε: "Το να σε χειροκροτούν μέσα στην Τούμπα είναι κάτι που με ανατριχιάζει. Εύχομαι ο Θεός να με έχει γερό.

Ο Στοχ θα βοηθήσει πολύ τον ΠΑΟΚ, θα είναι από τα ατού του ΠΑΟΚ. Είναι απώλεια για την Καλλονή το ότι δεν παίζουμε στην Μυτιλήνη.

Γενικά το νέο πρωτάθλημα θα είναι όμορφο και ο ΠΑΟΚ νομίζω πως θα πάει καλύτερα από πέρυσι".