Κύμα Τούρκων τουριστών από σήμερα στην Ελλάδα…

Κύμα Τούρκων τουριστών αναμένεται στην χώρα μας από σήμερα καθώς γιορτάζουν το μπαϊράμι τους, δηλαδή το τέλος του ραμαζανιού.
Ήδη στην Θεσσαλονίκη και την Χαλκιδική ξεκίνησαν να φτάνουν λεωφορεία γεμάτα Τούρκους τουρίστες και μέχρι το βράδυ αναμένεται να ξεπεράσουν τα πενήντα.
Είναι μια καλή ανάσα για τα ξενοδοχεία της πόλης καθώς το τελευταίο διάστημα η κίνηση είναι υποτονική. Πολλοί Τούρκοι κατευθύνονται στην Χαλκιδική καθώς φέτος όλο και περισσότεροι κάνουν την εμφάνιση τους στην παραλίες της Κασσάνδρας και της Σιθωνίας.
Φέτος οι Τούρκοι τουρίστες στην Ελλάδα μαζί με αυτούς που πραγματοποιούν ημερήσιες εκδρομές στα ελληνικά νησιά αναμένεται να ξεπεράσουν το ένα εκατομμύριο. Δημοφιλέστερος προορισμός για αυτούς είναι η Μύκονος καθώς και τα κοντινά σε αυτούς ελληνικά νησιά.

Πηγή: Όμορφα Ταξίδια

Σχόλιο LesvosPost.com


Πριν μερικές ημέρες είχαμε αναφέρει αποκλειστικά ότι περί τους 15.000 Τούρκοι τουρίστες έχουν προγραμματίσει να κάνουν διακοπές στη Λέσβο, σε συνδυασμό με τη γιορτή του Κουρμπάν Μπαϊράμ το διάστημα από 8 έως 12 Αυγούστου. Σήμερα σε διαφορές ιστοσελίδες αλλά και στον έντυπο τύπο δεν υπάρχει η Λέσβος στους προορισμούς των Τούρκων τουριστών.. Γιατί τα ΜΜΕ αποφεύγουν να αναφέρουν την Λέσβο στους προορισμούς των Τούρκων εφόσον σύμφωνα με πληροφορίες από σήμερα θα αρχίσουν σταδιακά να έρχονται από τα απέναντι τουρκικά παράλια οι τούρκοι τουρίστες;; (δείτε εδω το ρεπορτάζ μας)