Ναρκωτικά-επαιτεία-κλοπές και συλλήψεις στην Μυτιλήνη

3 συλλήψεις και Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αλλοδαπής


Σύλληψη  αλλοδαπού για εκκρεμή απόφαση δικαστηρίου

Την 14-06-2013 το πρωί, συνελήφθη στη Μυτιλήνη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, ένας (1) 28χρονος υπήκοος Αλβανίας, γιατί σε βάρος του εκκρεμεί απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, για παράβαση του Νόμου «Περί Αλλοδαπών».                                               

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αλλοδαπής για κλοπή

 Από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος μίας 45χρονης υπηκόου Βουλγαρίας, για κλοπή.
Ειδικότερα όπως καταγγέλθηκε, η 45χρονη, πρωινές ώρες της 12-06-2013, αφαίρεσε, εντός σουπερμάρκετ στη Μυτιλήνη, το πορτοφόλι μίας 77χρονης ημεδαπής, το οποίο περιείχε το χρηματικό ποσό των 250 ευρώ.
Ενεργείται προανάκριση.

 Σύλληψη ημεδαπών (Ρομά) για παραμέληση  αποτροπής από επαιτεία

Σήμερα (14-06-2013) το πρωί στη Μυτιλήνη, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, ένας 31χρονος ημεδαπός και δύο ημεδαπές, (Ρομά), ηλικίας 30 και 21 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παραμέληση αποτροπής από επαιτεία.
Ειδικότερα, σήμερα το πρωί  οι αστυνομικοί εντόπισαν τα ανήλικα παιδιά των προαναφερόμενων, να επαιτούν στην πόλη της Μυτιλήνης.


Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Σήμερα (14-06-2013) το πρωί, συνελήφθη σε περιοχή των Λουτρών της Λέσβου, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Μυτιλήνης, ένας 44χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε, μία μεταλλική συσκευασία, η οποία περιείχε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης (χασίς), συνολικού βάρους 2,4 γραμμαρίων.