Είχε ρημάξει εξωκκλήσια στη Λέσβο

Σύλληψη 38χρονου για κλοπή σε εξωκκλήσι, στο Πυργί της Λέσβου. Το τελευταίο τρίμηνο είχε διαπράξει....
συνολικά -30 - κλοπές σε εξωκκλήσια, στην ευρύτερη περιοχή της Μυτιλήνης .Συνελήφθη, χθες (04-04-2013) το απόγευμα στο Πυργί της Λέσβου, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Μυτιλήνης, 38χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές.

Ειδικότερα, ο 38χρονος εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς σε εξωκκλήσι της παραπάνω περιοχής και σε έλεγχο που ακολούθησε βρέθηκε στην κατοχή του μικρό χρηματικό ποσό σε κέρματα, που μόλις είχε αφαιρέσει από το χώρο του ναού.
Από τα στοιχεία της έρευνας προέκυψε ότι, ο ίδιος δράστης το τελευταίο τρίμηνο, διέπραξε τριάντα κλοπές σε εξωκκλήσια στην ευρύτερη περιοχή της Μυτιλήνης, από τα οποία αφαίρεσε συνολικά, το χρηματικό ποσό των 320 ευρώ περίπου.
Στο πλαίσιο των ερευνών, βρέθηκε κρυμμένο σε μοτοσικλέτα του 38χρονου και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 190 ευρώ, καθώς και 33 γυναικεία εσώρουχα, τα οποία όπως προέκυψε, τα είχε αφαιρέσει από αυλές οικιών στην περιοχή των Λουτρών της Λέσβου.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης.