Έκοψε την βασιλόπιτα η ΑΕΛΚ παρουσία του προέδρου βγάζοντας και μια ανακοίνωση έκπληξη..!!!

Πηγη φωτο aelk.gr

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε χθες η ΑΕΛΚ, σε μια εκδήλωση που καθυστέρησε ημερομηνιακά λόγω των...
ανειλημμένων υποχρεώσεων  του προέδρου μας στο εξωτερικό, με την παρουσία των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, των ποδοσφαιριστών της ΑΕΛΚ και της ΑΕΛΚ Κ20 και των αντίστοιχων προπονητικών επιτελείων και των συνεργατών της ομάδας μας.

Η εκδήλωση ξεκίνησε στις 7 το απόγευμα στον όροφο της καφετέριας Monkey και άνοιξε με την ομιλία του Προέδρου της ΑΕΛΚ Νίκου Μιχαλάκη. Ο κ. Μιχαλάκης έδωσε τις ευχές του για τη νέα χρονιά ενώ απευθυνόμενος στους ποδοσφαιριστές μας τους συνέστησε να δώσουν το εκατό τοις εκατό των δυνατοτήτων τους στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος. «Η άνοδος στη Superleague είναι στα πόδια σας» σημείωσε χαρακτηριστικά.
Αμέσως μετά ακολούθησε η κοπή της πίτας την οποία ευλόγησε ο πατέρας Κομνηνός και ανέδειξε τυχερούς τους Γιάννη Σιδεράκη και Μαρσέλο, οι οποίοι μοιράστηκαν το «τυχερό» κομμάτι, καθώς και το προπονητικό επιτελείο της ΑΕΛΚ.
Αναμφισβήτητα, όμως, η έκπληξη της βραδιάς ήταν η ανακοίνωση του Νίκου Μιχαλάκη  που αφορούσε στον Προκόπη Καρτάλη ο οποίος εφεξής αναλαμβάνει χρέη Γενικού Διευθυντή…Να τονίσουμε ότι χτες πρώτοι σας ενημερώσαμε με αποκλειστικό δημοσίευμα για την τοποθέτηση του κ Π.Καρτάλη (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)