Αποκλειστικό:Γενικός διευθυντής της Α.Ε.Λ.Κ ο Προκόπης Καρτάλης!!

Ο πρώην τεχνικός διευθυντής της Α.Ε.Λ.Κ. μετά από απουσία 1 έτους από τα δρώμενα της ΑΕΛΚ επιστρέφει ξανά καθώς πριν από λίγο στην κοπή της βασιλόπιτας της ΠΑΕ ανακοινώθηκε και επίσημα ότι αναλαμβάνει χρέη νέου γενικού διευθυντή.

Να τονίσουμε ότι για την ΑΕΛΚ αυτή η θέση είναι καινούρια καθώς έως τώρα δεν υπήρχε…Στην θέση του τεχνικού διευθυντή παραμένει ο Λουκάς Καραδήμος 


UPDATE 01/03/13 17:55-H ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΑΕΛΚ

Ο πρόεδρος, παίρνοντας το λόγο ανακοίνωσε πως ο Προκόπης Καρτάλης αναλαμβάνει χρέη Γενικού Διευθυντή κάτι το οποίο δεν είχε γνωστοποιήσει στον ίδιο!
«Τον Προκόπη Καρτάλη τον γνωρίζετε όλοι σας. Έχει υπάρξει ποδοσφαιριστής και προπονητής σε αυτή την ομάδα ενώ πέρσι ήταν Τεχνικός Διευθυντής. Είναι ένα κομμάτι της ΑΕΛΚ» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μιχαλάκης και συνέχισε «Θέλω να ανακοινώσω πως στο εξής θα είναι Γενικός Διευθυντής στην ΑΕΛΚ. Θα είναι στο πόδι μου. Αντί εμού».


Ποιός είναι ο Προκοπης Καρταλης

Ο Προκοπης Καρταλης ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα σε ηλικία 14 χρονών, από την ομάδα του χωριού το οποίο κατάγεται, τον Αστέρα Ιππείου. Τρία χρόνια μετά συνέχισε στον Αιολικό πραγματοποιώντας σπουδαίες εμφανίσεις για δύο σεζόν, κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα να πάρει μεταγραφή για την Ξάνθη και να εδραιωθεί στην Α’ εθνική κατηγορία αγωνιζόμενος για τέσσερα συναπτά έτη(1997-2001). Αγωνίστηκε επίσης στον Απόλλων Καλαμαριάς για ένα έτος και από ένα μισό πρωταθλήματος σε Φωστήρα και Εθνικό Αστέρα. Η επαγγελματική του πορεία έκλεισε με από εκεί που ξεκίνησε, με την Ξάνθη τη σεζόν 2003-04. Η επίστροφή του στη Λέσβο θα συνοδευτεί με επιστροφή στον Αστέρας Ιππείου για 2 έτη, θα μεσολαβήσει 1 έτος στην Αγιάσσο (2006-07) πριν κατεβεί στο λεκανοπέδιο της Καλλονής το 2007, όπου παρέμεινε για 4 χρόνια κατακτώντας ένα πρωτάθλημα τοπικού, 3 κύπελλα Λέσβου και 1 πρωτάθλημα περιφερειακού πρωταθλήματος. Περιστασιακά διατέλεσε προπονητής πετυχαίνοντας θετικά αποτελέσματα σε τοπικό, περιφερειακό και επαγγελματικό επίπεδο (Football League 2). Στην καριέρα του, έχει συμμετοχές με τις εθνικές ομάδες νέων, παίδων και ελπίδων πετυχαίνοντας συνολικά 33 τέρματα.