ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΟΝ ΑΙΟΛΙΚΟ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ ΝΤΡΟΠΗ!!!


Ο Αιολικός θα βαδίσει τη νέα χρονιά το δρόμο του τοπικού μετά από 13 χρόνια...


Ο Αιολικός πλέον του χρόνου όπως διαφαίνεται θα παίζει στο τοπικό πρωτάθλημα Λέσβου (αν κατέβει όμως). Βρεθήκαμε στην Αθήνα το τελευταίο διήμερο και μιλήσαμε με ανθρώπους του ΣΦΑΑ οι οποίοι ίσως είναι οι μοναδικοί που στήριξαν τον Αιολικό έως και τώρα καθώς στα εκτός έδρας παιχνίδια ο Αιολικός είχε την συμπαράσταση από 50 έως 80 φιλάθλους..!! Όταν μέσα στο γήπεδο της Μυτιλήνης πήγαιναν από 90 έως 200 άτομα μόνο…ΝΤΡΟΠΗ και αυτό…!!!, μας είπαν ακόμα ότι θα πάνε με δάκρυα στα μάτια για να δουν για τελευταία φορά τον Αιολικό από κοντά την επόμενη Κυριακή…! Επίσης μας είπαν ότι άνθρωπος του ΣΦΑΑ έστειλε 3000€ στην Μυτιλήνη για να πληρωθεί το «ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ» ξενοδοχείο…!!!! Που πήγαν αυτά τα λεφτά; Ποιος τα έφαγε; Γιατί κανένας δεν ανακοίνωσε ότι έστειλε φίλαθλος από την Αθήνα λεφτά για το ξενοδοχείο; Τι παίζεται;….!!!

Το ρεπορτάζ του χθεσινού αγώνα όπως το δημοσίευσε το www.sportlesvos.gr:

Με το σύνθημα «αλλιώς ονειρευόμαστε τον Αιολικό» να δονεί την ατμόσφαιρα από το 70’  και μετά και να αποτυπώνει με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο την απογοήτευση του κόσμου για την κατάντια (σ.σ διότι περί κατάντιας πρόκειται), η ιστορική ομάδα της Μυτιλήνης γεύεται πλέον το πικρό ποτήρι του υποβιβασμού μετά και την ήττα με κάτω τα χέρια με 0-1 από τη Νέα Ιωνία.
Αγωνιστικά δεν υπάρχουν πολλά που αξίζει κανείς να σταθεί, αφού μέσα στο γήπεδο η Νέα Ιωνία ήταν ανώτερη και δίκαια πήρε τη νίκη με 0-1.
Η ομάδα της Μυτιλήνης απείλησε σε δύο περιπτώσεις για να πετύχει ένα τέρμα και να διεκδικήσει κάτι καλύτερο, αλλά ούτε ο Μίχος στο 59’ ούτε ο Δούμπλατζης στο 80’ δεν μπόρεσαν να βρουν στόχο από πλεονεκτική θέση.
Η Νέα Ιωνία πέτυχε το νικητήριο τέρμα με τον Καραγιάννη, ενώ είχε και δοκάρι με τον Όκμποε δέκα λεπτά πριν το τέλος της αναμέτρησης.
Στο δεύτερο ημίχρονο και ειδικά μετά το γκολ των φιλοξενούμενων, το ενδιαφέρον πέρασε εκτός αγωνιστικού χώρου, με τους οργανωμένους του ΣΦΑΜ να δίνουν το σύνθημα και να ξεκινά ένα μπαράζ αποδοκιμασιών προς τους διοικούντες για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας και τον σχεδόν βέβαιο όπως όλα δείχνουν υποβιβασμό της στο τοπικό πρωτάθλημα.

Συνθέσεις

ΑΙΟΛΙΚΟΣ: Σουτζόγλου, Αλευράς (46' Γιοβάνης), Μουτζούρης (85' Μανουσάκης, Βαξεβανης (62' Καλλιμαντζέρος), Τσαρτσίδης, Καδής, Μίχος, Πετρουζέλλης, Δούμπλατζης, Παπαδόπουλος, Κροτσίδας

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ: Ραχιώτης, Χρόνης, Ρόπας, Μπιρμπίλι, Αχμέτ, Καραγιάννης, Πετούσης (62' Γεωργόπουλος), Καραμέρης, Νησαριώτης, Οκμποε, Σαγανάς (83' Καραβίδας)