ΑΤΥΧΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ-ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ-ΑΕΛΚ 0-0


Η ΑΕΛΚ άφησε μία ακόμη μεγάλη ευκαιρία να αναρριχηθεί στη βαθμολογία και να μπει στην πρώτη τετράδα, αλλά δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη στον Πύργο απέναντι στην Παναχαϊκή.
Η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ αν και θα μπορούσε να πάρει το απόλυτο από το παιχνίδι, εντούτοις δεν κατάφερε να δημιουργήσει ιδιαίτερα καλές στιγμές για την εστία των Πατρινών και μοιραία έφυγε από την Πελοπόννησο με το βαθμό της ισοπαλίας.
Στην Καλλονή σίγουρα –δεδομένης και της συγκυρίας απέναντι στην Παναχαϊκή που δε βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή της κατάσταση- θα ήθελαν τη νίκη και μόνο αυτή στο σημερινό παιχνίδι, αλλά και η ισοπαλία σε ένα πρωτάθλημα «μαραθώνιο» δεν μπορεί απαραίτητα να σημαίνει και αποτυχία.
Στα καθαρά αγωνιστικά στον Πύργο δεν έγινε κανένα παιχνίδι που διεκδικούσε δάφνες ποιότητας και ήταν φανερό πως η ομάδα που θα έφτανε πρώτη στο γκολ, ενδεχομένως να κέρδιζε και το παιχνίδι. Η ΑΕΛΚ είχε καλές στιγμές τόσο με το Λεοζίνιο, όσο και με τον Αναστασιάδη σε μία καλή κεφαλιά του στο πρώτο ημίχρονο, ενώ στην επανάληψη η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ ανέβασε την απόδοσή της αλλά δεν μπόρεσε να τη μετουσιώσει σε κάποιο γκολ.
Το τελικό σφύριγμα μοίρασε τους βαθμούς μεταξύ των δύο ομάδων που αγωνίστηκαν μπροστά σε μόλις 150 φίλους των γηπεδούχων με την ομάδα της Καλλονής να παραμένει σε απόσταση δύο βαθμών πίσω από την προνομιούχο πρώτη τετράδα.
Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης το ντεμπούτο του Σιδεράκη κάτω από τα δοκάρια της ΑΕΛΚ.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ:Πίτκας, Σπίνουλας, Γ.Κοιλιάρας. Βοσκόπουλος, Καραμανλής, Βάντερσον, Βασιλαντωνόπουλος, Πάμποε, Φατιόν, Γκούρτσας, Ν' Τζιοντό

ΑΕΛΚ: Σιδεράκης, Κώτσιος, Κριπιντήρης, Χωριανόπουλος, Μαρσέλο, Αναστασιάδης, Λαμπρόπουλος, Γκονζάλες, Λεοζίνιο, Ντιμπαλά, Καντζί