Αποκλειστικό: Ποιοι πήραν τις ρωσικές μίζες οπλικών συστημάτων!!!


Ο ρώσος απεσταλμένος του προέδρου Πούτιν που βρίσκεται στην Κύπρο από δεκαημέρου και ερευνά του θέμα που έχει προκύψει για τις μίζες που έχουν δοθεί για την αγορά ρωσικών οπλικών συστημάτων ολοκληρώνει την ερευνά του την προσεχή εβδομάδα και έρχεται στην Αθήνα.

Αποκλειστικές πληροφορίες του SPIROSPERO.GR αναφέρουν ότι ο Ρώσος απεσταλμένος, που έχει γνωστό παρατσούκλι έχει συλλέξει στοιχεία για μίζες που δόθηκαν σε πολιτικά πρόσωπα από το 2000 έως σήμερα. Λέγεται ότι μετά τις πολυήμερες συζητήσεις που είχε με τον Σύρο επιχειρηματία Αλ Ζαγιάτ  έχει στα χέρια του έγραφα στοιχεία με ποσά που εισέπραξαν πολιτικά πρόσωπα τόσο του ΠΑΣΟΚ όσο και της Ν.Δ

Οι ίδιες πληροφορίες του spirospero.gr αναφέρουν ότι την προσεχή Δευτέρα και Τρίτη ο Ρώσος απεσταλμένος θα έχει τις τελευταίες σημαντικές επαφές στην Μεγαλόνησο και μετά θα έρθει στην Αθήνα.
Η Ρωσία δείχνει ενδιαφέρον να προστατέψει τον Άκη Τσοχατζόπουλο διότι επί υπουργίας της είχε καλή συνεργασία.
Εάν ο Ρώσος απεσταλμένος υλοποιήσει την απειλή του και δώσει στην δημοσιότητα τα έγραφα στοιχεία θα επέλθει μεγάλος κλονισμός του ελληνικού πολιτικού συστήματος και θα προκύψουν αθρόες παραιτήσεις κυβερνητικών παραγόντων και θα συνταχθούν πολλά κατηγορητήρια.
Το SPIROSPERO.GR γνωρίζει περισσότερα στοιχεία και ονόματα αλλά αναμένει τις εξελίξεις για να τις δημοσιεύσει, διότι στην περίπτωση του Άκη και των μιζών παίζονται μεγάλα παρασκηνιακά παιχνίδια, με πολλά πολιτικά πρόσωπα να εμπλέκονται.

πηγή αποκλειστικού ρεπορτάζ spirospero.gr