Σκηνές «Άγριας Δύσης» στην Καλλονή- Απειλές με καραμπίνες.. και επίθεση σε πρόβατα

Στιγμές που σίγουρα δεν συναντάς συχνά, διαδραματίστηκαν χθες(01.03) το απόγευμα λίγο έξω απο την Καλλονή, με έναν βοσκό να απειλεί με όπλο για την προστασία των προβάτων του!

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο νεαρός ο οποίος έγινε μάρτυρας του περιστατικού



"Πήγαινα βόλτα με τον σκύλο μου το απόγευμα μεταξύ 4 αι 430. Σε κάποια στιγμή πέρασα και απο τον στάβλο ενός κυρίου. Ωστόσο παράλληλα, πίσω απο τον δικό μου σκύλο ακολουθούσαν κι άλλοι που τριγύριζαν στην περιοχή. Τότε ένας εξ'αυτών επιτέθηκε προς τα πρόβατα του με τον βοσκό να τον απωθεί. Τότε εκείνος με ρώτησε "δικός σου είναι ο σκύλος"; και του απάντησε όχι.

Τότε εκείνος είπε "πάω να πάρω το όπλο να του ρίξω". Επιστρέφει με το όπλο και είχε το όπλο στραμμένο προς τον σκύλο. Τότε του είπα "τι κάνεις, αυτό που πας να κάνεις είναι αδίκημα". Τότε του πιάνω την κάννη του όπλου και του τράβαγα προς το μέρος μου να του το πάρω, κι αυτός το τράβαγε προς το δικό του μέρος. Παράλληλα, με έβριζε και απειλούσε οτι θα μου ρίξει. Τότε ήρθε ένας περαστικός και του είπα να φωνάξει την αστυνομία και ένας άλλος περαστικός με βοήθησε να του πάρουμε το όπλο. Πριν προλάβει η αστυνομία να φτάσει εκείνος έφυγε."

Το Kalloninews.gr ερχόμενο σε επικοινωνία και με το Α.Τ. Καλλονής, ενημερώθηκε πως ο βοσκός αναζητείται στα όρια του αυτοφώρου ωστόσο δεν έχει εντοπιστεί ακόμη.

Απο την έρευνα που έγινε, διαπιστώθηκε πως η καραμπίνα δεν περιείχε μέσα φυσίγγια, γεγονός που ίσως αποδεικνύει πως ο βοσκός ήθελε απλώς να εκφοβίσει.


Πηγή kalloninews.gr