Βασιλόπιτες για άστεγες οικογένειες της Βρισας από το Ζαχαροπλαστείο Πανταζή και μαθητές του Πειραματικού Λυκείου Μυτιλήνης (vid, pics)

Ακόμα μια όμορφη ενέργεια για τις γιορτές που έρχονται από τους μαθητές του Πειραματικού Λυκείου Μυτιλήνης, μετά τα κάλαντα στην αγορά της Μυτιλήνης.  (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)

Στο ζαχαροπλαστείο Πανταζή στην Μυτιλήνη βρέθηκαν τις προηγούμενες ημέρες μαθητές του Πειραματικού Λυκείου Μυτιλήνης έχοντας προετοιμάσει από πριν μια όμορφη ενέργεια..

Οι μαθητές του Πειραματικού ΓΕΛ Μυτιλήνης επικοινώνησαν με τον κ Πανταζή ώστε να δημιουργήσουν από μόνοι τους στο εργαστήριο του Ζαχαροπλαστείου 67 βασιλόπιτες με σκοπό να διατεθούν σε «67» άστεγες οικογένειες της σεισμόπληκτης Βρισας.

Ο κος Πανταζής χωρίς δεύτερη σκέψη δέχτηκε μετά χαράς να βοηθήσει τα παιδιά και να διαθέσει το εργαστήριο του ώστε να παρασκευαστούν οι βασιλόπιτες.



Μάλιστα ο ίδιος επικοινώνησε με τους Μύλους Θράκης όπου μετά χαράς διέθεσαν δωρεάν το αλεύρι αλλά και με το αυγοπωλειο Χατζελη στην Μυτιλήνη όπου και εκείνοι μετά χαράς δώρισαν τα αυγά για την παρασκευή των βασιλοπιτων.

Δωρεά έκανε και ο αντιπρόσωπος της εταιρείας AEGEAN FOOD IKE.

Μετά από συνεννόηση με τον κ Πανταζή οι μαθητές Κ. Κουκουτσης, Χ. Τζανου, Μ. Καργα, Λ. Καρασαββα, Α. Μανωλη, Ε. Κορτα και Σ. Παννταζη βρέθηκαν στο εργαστήριο, φόρεσαν τις ποδιές τους και έπιασαν δουλεία…

Το Ζαχαροπλαστείο πέρα από τις 67 βασιλόπιτες διέθεσε και μια βασιλόπιτα γίγας για την τοπική κοινότητα Βρισας η οποία θα κοπεί την πρωτοχρονιά ….

Τα λόγια σε τέτοιες περιπτώσεις είναι περιττά οπότε μπορείτε να δείτε στο παρακάτω αποκλειστικό βίντεο του lesvospost που μας διέθεσε ο κος Πανταζής αλλά και στις φωτογραφίες την όλη προετοιμασία για τις βασιλόπιτες σε σχήμα τούβλου αλλά και το τελικό αποτέλεσμα μέσα στο φορτηγάκι λίγο πριν οι βασιλόπιτες ταξιδέψουν στην Βρισα.