ΣΟΚ στον ποδοσφαιρικό κόσμο της Λέσβου- Απεβίωσε ξαφνικά ο 37χρονος τερματοφύλακας του Ορφέα Άντισσας

Ο τερματοφύλακας του Ορφέα Άντισσας Σταύρος Δεληθεοδώρου έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 37 ετών.

Ο έμπειρος τερματοφύλακας, ο οποίος αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στον ΑΟ Μεσοτόπου και τους τελευταίους μήνες μετακινήθηκε στην ομάδα του Ορφέα ήταν βασικός στην ομάδα της Άντισσας.

Τα αίτια του θανάτου του δεν έχουν γίνει γνωστά, αλλά πιθανότατα οφείλεται σε παθολογικά.

Η κηδεία του θα γίνει στις 15:00 το μεσημέρι της Παρασκευής (08/12/2017) στα Κεραμειά.




Ανακοίνωση από τον Ορφέα Κεραμειων

Η οικογένεια του Ορφέα Κεραμειών, θρηνεί από σήμερα για τον αδόκητο χαμό του Σταύρου Δεληθεοδώρου. Ο εκλιπών υπήρξε ένα από τα πλέον ξεχωριστά μέλη της ομάδας μας αφήνοντας το δικό του στίγμα, ως ποδοσφαιριστής με μεγάλη προσφορά και καθοριστικό ρόλο στις σύγχρονες επιτυχίες του Ορφέα μας. Με βαθύτατη οδύνη, διοίκηση, τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές, διαβιβάζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στους οικείους του και με συγκίνηση του απευθύνουν το “τελευταίο αντίο”, δηλώνοντας πως θα μείνει για πάντα ζωντανός στην καρδιά και τη μνήμη όλων μας.

Ανακοίνωση από την Προοδευτική

Το ΔΣ και οι ποδοσφαιριστές της ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ εκφράζουμε τα θερμα μας συλλυπητήρια, τόσο στους οικείους του οσο και στους ανθρώπους της ομάδας του Ορφέα ΑΝΤΙΣΣΑΣ , για το ξαφνικό και άδικο χαμό του Σταύρου Δεληθεοδωρου .

Ο Σταυρος εκτος απο φίλος ηταν και ενας αθλητής με ήθος ο οποίος φέτος αγωνιζόταν με την ομαδα του ΟΡΦΕΑ ΑΝΤΙΣΣΑΣ ως τερματοφύλακας .

Καλο ταξίδι Σταυρο .


Η ανακοίνωση της ΕΠΣ Λέσβου:


Ο Πρόεδρος τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΣ Λέσβου εκφράζουν την βαθιά τους θλίψη για την απροσδόκητη απώλεια του ποδοσφαιριστή Σταύρου Δεληθεοδώρου. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του.