Αδέσ. Συνδυασμός για την Λέσβο, ΝΟΔΕ Λέσβου και Χ. Αθανασίου «Στηρίζουμε την κινητοποίηση για το μεταναστευτικό την Δευτέρα»

Η ΝΟ.Δ.Ε. της Νέας Δημοκρατίας Λέσβου ο δημοτικός συνδυασμός του Δήμου Λέσβου που πρόσκειται στην Ν.Δ ο «Αδέσμευτος Συνδυασμός για την Λέσβο» και ο  Βουλευτής της Ν.Δ. Λέσβου Χαράλαμπος Αθανασίου στηρίζουν με ανακοινώσεις τους την κινητοποίηση για το μεταναστευτικό την Δευτέρα.


ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΣΒΟ

Ο Αδέσμευτος Συνδυασμός για την Λέσβο καλεί την Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 11:00 όλους τους δημότες του νησιού μας να παρευρεθούμε στην συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στη πόλη της Μυτιλήνης για να ενώσουμε τις φωνές μας ενάντια στην μεταναστευτική πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, η οποία έχει καταστήσει το νησί μας ένα μεγάλο hot-spot και να ζητήσουμε την άμεση αποσυμφόρηση του hot-spot Μόριας και την άμεση κατάργηση του χώρου φιλοξενίας Καρά Τεπέ

Ευστράτιος Κυρατζής




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΟ.Δ.Ε. της Νέας Δημοκρατίας Λέσβου

Η ΝΟ.Δ.Ε. της Νέας Δημοκρατίας Λέσβου, από το 2015 είχε επισημάνει τους κινδύνους και τα ανυπέρβλητα προβλήματα που θα επέφερε στον τόπο μας η ανεξέλεγκτη παράνομη μετανάστευση.

Όμως, η μεν Κυβέρνηση αδιαφορούσε προσηλωμένη στις ιδεοληψίες της, η δε Αυτοδιοίκηση εκώφευσε.

Σήμερα, δεν είναι ώρα για απόδοση ευθυνών. Προέχει το συμφέρον του τόπου, γι’ αυτό απαιτείται ομοψυχία.

Καλούμε όλους τους κατοίκους του νησιού μας να συμμετάσχουν στην Παλλεσβιακή συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 11:00 στην πόλη της Μυτιλήνης, διατρανώνοντας την αντίθεσή μας στην Κυβερνητική πολιτική και απαιτώντας την άμεση αποσυμφόρηση του νησιού μας.

ΝΟ.Δ.Ε. ΛΕΣΒΟΥ




Του Βουλευτή Ν.Δ. Νομού Λέσβου, κ. Χαράλαμπου Αθανασίου

Ενόψει της Παλλεσβιακής συγκέντρωσης – διαμαρτυρίας για το Μεταναστευτικό, που διοργανώνεται τη Δευτέρα 20.11.2017, ο Βουλευτής κ. Χαράλαμπος Αθανασίου, δήλωσε τα εξής:

«Σήμερα, για τη διάσωση της Λέσβου μας, απαιτείται κοινή δράση, με ομοψυχία και ειλικρίνεια από όλους (φορείς και πολίτες). Συνεπώς, ανεξάρτητα από τα λάθη του παρελθόντος, καλώ όλους τους κατοίκους του νησιού μας να συμμετάσχουν στη συγκέντρωση – διαμαρτυρία της 20ης Νοεμβρίου 2017».