Το LesvosPost LIVE από το στάδιο Μυτιλήνης- Η παρακαμερα από την μεγάλη νίκη του Όλυμπου Αγιάσου στον αγώνα με τον Αίγειρο

Το LesvosPost για ακόμα μια αγωνιστική στην Α΄ΕΠΣ Λέσβου πραγματοποίησε Live μετάδοση λεπτό προς λεπτό των αγώνων της 4ης αγωνιστικής…

Αυτήν την φορά το live μας πραγματοποιήθηκε μέσα από το δημοσιογραφικά θεωρεία του σταδίου Μυτιλήνης την ώρα που διεξαγόταν ο αγώνας Αίγειρος-Όλυμπος, κάτι το οποίο γίνεται για πρώτη φορά στα χρονικά από τοπικό ΜΜΕ.

Ο Στρατής Τσιντωτας στην περιγραφή και ο Γιώργος Στεφάνου στην επεξεργασία κατέγραψαν live όλη την αγωνιστική δράση της 4ης αγωνιστικής από όλα τα γήπεδα της Λέσβου..





Δείτε τι κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός του LesvosPost.com από τον αγώνα Αίγειρος-Όλυμπος.


Στο Στάδιο Μυτιλήνης παρουσία περίπου 150 φιλάθλων, το παιχνίδι δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας με τον Αίγειρο να έχει μια μεγάλη ευκαιρία στα μισά του ημιχρόνου και τίποτα άλλο. Στην επανάληψη ο Όλυμπος ευτύχησε να προηγηθεί με απευθείας κόρνερ του Καλαφάτη, που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με αριστουργηματικό τρόπο, και δεν απειλήθηκε ουσιαστικά στην συνέχεια, με τον Παπαλόπουλο να «κλειδώνει» όλα τα ατού του Αιγείρου, φτάνοντας στο τέλος και στο 0-2 σε μια αντεπίθεση με σκόρερ τον Τσομπανέλλη.