Όλυμπος Αγιασου για πρωτάθλημα | Ματσαρα στην Αγία Παρασκευή- Όλη η δράση της 4ης αγωνιστικής Α΄ ΕΠΣ Λέσβου (Pics,vids)

Αίγειρος – Όλυμπος 0-2
Η μεγάλη νίκη του Ολύμπου μέσα στον Ταρλά επί του γηπεδούχου Αιγείρου, αλλά και η νίκη της Αναγέννησης κόντρα στον Ατρόμητο Ανεμότιας, ήταν τα αποτελέσματα που ξεχώρισαν από την 4η αγωνιστική της Α Τοπικής.

 Ρεπορτάζ | Στρατής Τσιντωτας
Φώτο | Γεώργιος Στεφάνου 


Ένα πρωτάθλημα που επιβεβαιώνει τα προγνωστικά που το ήθελαν να είναι από τα πλέον αμφίρροπα των τελευταίων χρόνων, καθώς μετά από 4 παιχνίδια δεν υπάρχει ομάδα με το απόλυτο, ενώ στην κορυφή βρίσκεται πλέον η ομάδα της Αγιάσου έχοντας 10 βαθμούς, με τέσσερις ομάδες να είναι στην δεύτερη θέση με 9.

Στο Στάδιο Μυτιλήνης παρουσία περίπου 150 φιλάθλων, το παιχνίδι δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας με τον Αίγειρο να έχει μια μεγάλη ευκαιρία στα μισά του ημιχρόνου και τίποτα άλλο. Στην επανάληψη ο Όλυμπος ευτύχησε να προηγηθεί με απευθείας κόρνερ του Καλαφάτη, που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με αριστουργηματικό τρόπο, και δεν απειλήθηκε ουσιαστικά στην συνέχεια, με τον Παπαλόπουλο να «κλειδώνει» όλα τα ατού του Αιγείρου, φτάνοντας στο τέλος και στο 0-2 σε μια αντεπίθεση με σκόρερ τον Τσομπανέλλη.

Αίγειρος – Όλυμπος 0-2

Αίγειρος – Όλυμπος 0-2


Αίγειρος – Όλυμπος 0-2

 
Την ίδια ώρα στον Παπάδο, η Αναγέννηση έσπαγε και αυτή το απόλυτο σερί του Ατρόμητου, με ένα γκολ του Βλάμμου στα μισά της επανάληψης.

Στο Πλωμάρι ο Αιγέας μετά από ένα πρώτο ημίχρονο όπου «κόλλησε» στο μηδέν απέναντι στον Κεραυνό, πήρε φόρα με τον Άνταμ στην επανάληψη, με τον έμπειρο επιθετικό να σκοράρει μέσα σε δέκα λεπτά τρία γκολ με τον Βελούτσο απλά να διαμορφώνει το τελικό 4-0 στις καθυστερήσεις.

Αετός – Ανδρονικάς 4-0

Στα Λουτρά ο Αετός προηγήθηκε με τον Κροτσίδα στο πρώτο μέρος, έκανε το 2-0 με τον Λαγουτάρη στο ξεκίνημα της επανάληψης και με πέναλτι του Καλλιματζέρου και απευθείας εκτέλεση φάουλ του Παλάση έφτασε στο άνετο 4-0 επί του Ανδρονικά.



Στη Μήθυμνα ο Αρίων πιστοποίησε την εξαιρετική του κατάσταση κερδίζοντας και τον Οδυσσέα Ελύτη με 3-0. Ο Μαρούλης άνοιξε το σκορ , ο Δελόλμας με κεφαλιά έκανε πριν το ημίχρονο το 2-0, για να διαμορφώσει το τελικό 3-0 ο Γιατζιτζόγλου. Ο Αρίων που είχε και δοκάρι, ενώ δυο δοκάρια και ένα χαμένο πέναλτι είχε ο Οδυσσέας Ελύτης που ακόμα ψάχνεται.

Στην Αγ. Παρασκευή ο Μεσότοπος πήρε την πρώτη του νίκη και ανάσανε βαθμολογικά επικρατώντας 3-2 του Αχιλλέα . Ο Τσιπάς άνοιξε το σκορ, αλλά στο τέλος και το ξεκίνημα των δυο ημιχρόνων, ο Στρατής Σκαρακάκης έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του Αχιλλέα. Ωστόσο δυο πέναλτι που κέρδισαν οι Τσατσάκης και Κουλουδής για λογαριασμό του Μεσοτόπου και εκτέλεσε εύστοχα ο Αλαγιάννης, έκαναν την ανατροπή και χάρισαν το τρίποντο στην ομάδα του Γιακαλή.


Τέλος από έναν βαθμό μοιράστηκαν στο Κάτω Τρίτος ο Αλκιβιάδης με τον Πολιχνίτο που έμειναν στο 1-1 με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται στο ημίχρονο με τον Νικέλλη και τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν στην επανάληψη με τον Ρομεου.


Αποτελέσματα 4ης αγωνιστικής

Αιγέας – Κεραυνός 4-0

Αλκιβιάδης – Πολιχνίτος 1-1

Αετός – Ανδρονικάς 4-0

Αρίων – Οδυσσέας Ελύτης 3-0

Αίγειρος – Όλυμπος 0-2

Αναγέννηση – Ατρόμητος 1-0

Μεσότοπος – Αχιλλέας 3-2


Βαθμολογία σε 4 αγώνες



1. Όλυμπος 10 14-1
2. Αίγειρος 9 13-3
3. Αιγέας 9 9-1
4. Αετός 9 10-3
5. Ατρόμητος 9 8-4
6. Αναγέννηση 7 7-4
7. Αρίων 7 8-7
8. Ανδρονικάς 6 6-13
9. Πολιχνίτος 4 7-8
10. Κεραυνός 4 3-8
11. Μεσότοπος 3 4-17
12. Αλκιβιάδης 2 3-8
13. Οδυσσέας Ελύτης 1 1-8
14. Αχιλλέας -2 6-13