Sold out για τον αγώνα της ομάδας FC Barcelona και επιλέκτων ΠΣΑΠ-Διατέθηκαν όλες οι προσκλήσεις- Κατάμεστο το στάδιο Μυτιλήνης (vid,pics)

Μέσα σε λίγες ώρες σύμφωνα με πληροφορίες μας διατέθηκαν οι περίπου 3000 προσκλήσεις που είχαν εκδοθεί για τον αγώνα FC Barcelona και επιλέκτων ΠΣΑΠ.


Ο Δήμος Λέσβου διέθεσε δωρεάν περίπου 3000 προσκλήσεις σε όλη την Λέσβο.

Οι προσκλήσεις δινόταν στο Ρουσέλλειο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης, στο Παλαιό Δημαρχείο, στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης και στη Δημοτική Πλαζ «Τσαμάκια».

Προσκλήσεις παρέλαβαν και τις διέθεσαν και οι κατά τόπους Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι χορηγός μετακίνησης της ομάδας FC Barcelona είναι το ταξιδιωτικο γραφείο PARIS TOURS αλλά και το LesvosPost.com

Πριν από λίγο η ομάδα FC Barcelona επισκέφτηκαν τους πρόσφυγες στον δημοτικό καταυλισμό του Καρα Τεπε ενώ αυτήν την σιγμοί πραγματοποιείτε προπόνηση παιδιών από την FC Barcelona, στο Γήπεδο «Γεώργιος Σκούφος».

Στις 17:30 θα ξεκινήσει το ζέσταμα και η ανοιχτή προπόνηση παικτών στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης, στις 18:30 θα κηρυχθεί η έναρξη του Αγώνα FCB με επίλεκτους Εθνικής Ελλάδος και στις 20:30 θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη Τύπου.

Οι σπουδαίοι παίχτες της Barcelona θα αναχωρήσουν αύριο το πρωί για την Βαρκελώνη

Δείτε πλάνα και φωτογραφίες από την χθεσινή άφιξη των παιχτών στην Μυτιλήνη αλλα και το δειπνο του Δημου προς τιμην τους σε παραλιακό beatch bar.