Θα θρηνήσουμε θύματα το καλοκαίρι από την παρανομία στους δρόμους της Λέσβου- Απούσα η Αστυνομία….(ΦΩΤΟ)

Θα θρηνήσουμε θύματα


Το καλοκαίρι.. ήρθε και οι δρόμοι της Λέσβου έχουν όπως είναι φυσικό αυξημένη κίνηση. Ιδιαίτερα στα χωριά της Λέσβου που κάθε Σαββατοκύριακο τα επισκέπτονται όλο και περισσότεροι πολίτες της Μυτιλήνης η κίνηση είναι αυξημένη.

Σε μια περιοδεία μας στο επαρχιακό δίκτυο Μυτιλήνης-Γέρας εντοπίσαμε πάρα πολλές παραβάσεις του Κ.Ο.Κ από οδηγούς που βάζουν σε κίνδυνο την ζωή τους αλλά και την ζωή των διερχόμενων οδηγών..

Αγροτικά αυτοκίνητα να κουβαλάνε στον αέρα… και χωρίς καμιά προστασία μπάλες με άχυρο, Ι.Χ τύπου κλούβα με σβησμένη πινακίδα και σπασμένα τα πίσω φωτά, επίσης αγροτικό  να σέρνει με.. σχοινί μικρού κυβισμού Ι.Χ σε δρόμο ταχείας κυκλοφορίας…

Πολλές μοτοσυκλέτες με τους οδηγούς να αγνοούν το κράνος….

Αυτοκίνητο να κάνει επιτόπου αναστροφή σε κεντρικό δρόμο…..

Πρόβατα να κάνουν βόλτες ανάμεσα στα αυτοκίνητα, γαϊδουράκια να τρέχουν μαζί με τα αμάξια… Και πολλά άλλα… Η αστυνομία φυσικά απούσα σε όλο το οδικό επαρχιακό δίκτυο…..

Το ποιο απίστευτο που είδαμε όταν πλέον είχαμε φτάσει μέσα στην Μυτιλήνη, ηταν μια νταλίκα γεμάτη με μπάλες άχυρου…. χωρίς προστασία στην περιοχή του γηπέδου να κόβει βόλτες, με σκοπό να φτάσει σε κάποιον κτηνοτρόφο της Μυτιλήνης. Με τα άχυρα φυσικά να αιωρούνται σε όλη την πόλη της Μυτιλήνης από την Αλυσίδα έως το γήπεδο της Μυτιλήνης..

Το καλοκαίρι έρχεται οι τουρίστες καταφθάνουν και σίγουρα αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση θα έχουμε ακόμα ένα ματωμένο καλοκαίρι…..


Το ερώτημα λοιπόν που μπαίνει προς όσους πρέπει να τεθεί είναι ένα: Τι κάνουν όσοι υπηρετούν στην Τροχαία; Μετρούν νεκρούς στους δρόμους της Λέσβου;