Χάσαμε τον τελικό του Survivor πατριώτες …Τελικά με τον τελικό θα σωζόταν ο τουρισμός; -Μερικές αλήθειες για τον τελικό στην Λέσβο

Εδώ και 2 εβδομάδες όλοι ζούσαν με το όνειρο ο μεγάλος τελικός του Survivor να διεξαχθεί στην Λέσβο..

Ρεπορτάζ, ανακοινώσεις αντιδημάρχων, «βαρύγδουπες» δηλώσεις, τζάμπα προβολή της Λέσβου σε μεγάλα πανελλαδικά κανάλια αλλά και σε όλα τα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης….

Ο Γεώργιος Στεφάνου γράφει στο προσωπικό του blog στο LesvosPost.com
(Δ/ντης-Αρχισυντάκτης του LesvosPost και επικεφαλής της LesvosPost Media Group)

Αλλά τελικά μας κέρδισε η Ρόδος και το Γαλάτσι…

Το όλο θέμα θύμιζε λίγο από «Πολιτιστική πρωτεύουσα 2021».. όταν η Λέσβος διεκδίκησε δίνοντας χιλιάδες ευρώ αυτό τον τίτλο αλλά τελικά μας κέρδισε στο νήμα η Ελευσίνα….

Πάντως η προβολή να λέμε και αλήθειες όντως ήταν μεγάλη… Αλλά όποιος πίστεψε ότι θα επιλεγεί η Λέσβος ώστε να γίνει ο μεγάλος τελικός πρέπει να ζει σε άλλο νησί μάλλον…

Λίγο το προσφυγικό, λίγο τα μικρά ξενοδοχεία, λίγο οι μικρές παραλίες, λίγο οι απαιτήσεις της παραγωγής… η Λέσβος τέθηκε εκτός σύμφωνα με πληροφορίες μας πριν ακόμα καλά καλά το σκεφτεί η παραγωγή παρά τις πιέσεις του κ Αστυρακακη αλλά και των φίλων της Λέσβου των κ Σεβντά και Τζαν Ελγκίζ..

Η Λέσβος κύριοι δεν χρειάζεται ένα Survivor για να αυξηθεί ο τουρισμός

Η Λέσβος κύριοι είναι και θα παραμείνει ένα από τα ωραιότερα νησιά του Αιγαίου, δεν θα γινόταν με τον τελικό του Survivor.

Αν η δημοτική αρχή, οι ξενοδόχοι κτλ πίστεψαν ότι με τον τελικό του Survivor φέτος θα βούλιαζαν τα ξενοδοχεία και οι παραλίες.. πρέπει να είναι πολύ βαθιά νυχτωμένοι…

Πώς να έρθει εδώ τουρισμός όταν για να πας από Αθήνα-Μυτιλήνη και αντίστροφα είτε αεροπορικώς είτε ακτοπλοϊκώς χρειάζεται ένα ποσό πάνω από 500€????

Πως θα έρθει εδώ ο τουρίστας όταν οι περισσότερες παραλίες είναι αναξιοποίητες;;;

Πως θα έρθει εδώ ο τουρίστας όταν οι ξενοδοχειακές μονάδες την έχουν δει λίγο από "Μύκονο" με τις τιμές που έχουν, ειδικα σε περιοχές φιλέτα της Λέσβου;;

Ας βρούμε και άλλους τρόπους προβολής του νησιού μας... πχ Φεστιβάλ, διεθνείς εκθέσεις στην Λέσβο, αθλητικά δρώμενα, διεξαγωγή διεθνών αγώνων θαλάσσης στην Λέσβο κτλ..


Αυτά ναι μπορεί να γίνουν......

Με αυτά και αλλά πολλά ένας τελικός του Survvivor δεν μας σώζει…

-Το πολύκροτο θέμα με τον ημιτελικό και τον τελικό του Survivor

Το πολύκροτο θέμα με τον ημιτελικό και τον τελικό του Survivor, μάλλον φαίνεται πως λύθηκε, έπειτα από αρκετό καιρό σκέψης και προσπαθειών. Η αλήθεια είναι πως γίνεται μία προσπάθεια για μετάθεση του τελικού όσο πιο… μετά γίνεται και μάλλον η επιθυμία θα γίνει πραγματικότητα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο ημιτελικός, που θα είναι μεγάλης διάρκειας επεισόδιο, όπως λέγεται, θα προβληθεί στις τηλεοράσεις μας στις 28 Ιουνίου ενώ ο μεγάλος τελικός του παιχνιδιού θα μεταδοθεί ζωντανά, την Κυριακή 2 Ιουλίου.

Βέβαια, οι παίκτες, δεν θα κάτσουν μέχρι τις 28 Ιουνίου στον Άγιο Δομίνικο, αλλά μέχρι τις 25, αφού τότε τελειώνουν τα γυρίσματα και γυρνάει και πίσω η παραγωγή. Άρα, έπρεπε αναγκαστικά να διεξαχθεί επεισόδιο και στην Ελλάδα, κάτι που θα γίνει με τον ημιτελικό. Εν τέλει, μετά από σκέψεις και ερωτήσεις και διαβουλεύσεις, θα λάβει μέρος στο Κλειστό Γήπεδο Γαλατσίου ενώ ο τελικός, σε μεγάλο ξενοδοχειακό συγκρότημα της Ρόδου.

Τονίζεται ότι μετά το τέλους το ριάλιτι, δεν θα υπάρχουν επεισόδια με κομμένα πλάνα και υλικό εκτός κάμερας, όπως έλεγαν αρχικά οι φήμες. Όμως, παρά την αρχική θέληση, η συμφωνία μεταξύ ΣΚΑΙ-AcunMedya δεν προέβλεπε κάτι τέτοιο. Έτσι, μετά το πέρας του τελικού, οι φανατικοί τηλεθεατές, πρέπει αναγκαστικά να περιμένουν το επόμενο Survivor