«Ζούγκλα» κατάντησε το άλσος στα Τσαμακια και το πάρκο δίπλα στην Λέσχη Αξιωματικών (pics)

Την άθλια κατάσταση στην οποία βρίσκονται τα Τσαμάκια αλλά και το πάρκο στην Λέσχη Αξιωματικών μας μετέφεραν πολλοί αναγνώστες μας που επιλέγουν αυτή την περιοχή για να κάνουν τη βόλτα τους.

Αγριόχορτα πνίγουν τα παγκάκια και τα τραπεζάκια ακόμα και τους διαδρόμους που υπάρχουν για περπάτημα,  σκουπίδια πεταμένα εδώ και εκεί συνθέτουν ένα τοπίο εγκατάλειψης.

Αν μάλιστα αναλογιστεί κανείς ότι από μέρα σε μέρα ανοίγει τις πύλες της και η πλαζ φανταστείτε τι θα αντικρύσουν οι λουόμενοι και οι επισκέπτες. Είναι ντροπή το κέντρο της πόλης, η βιτρίνα μας να είναι σε αυτά τα χάλια και  κανείς να μην κάνει τίποτα για να διορθώσει την κατάσταση. Και να φανταστείτε ότι κάποιοι μιλάνε για τουρισμό.

Τι τουρισμό περιμένετε να δείτε με αυτό το χάλι κ. αρμόδιοι του τουρισμού;

Ο τουρισμός δεν σχεδιάζεται πίσω από τα γραφεία και με συζητήσεις και κουβέντες χωρίς νόημα. Αν θέλετε τουρισμό ανασκουμπώστε τα μανίκια πιάστε τις σκούπες και  δουλέψτε. Ο τουρίστας δεν θέλει φυλλάδια και λόγια. Θέλει καθαριότητα, θέλει φιλόξενη συμπεριφορά,  θέλει ευγένεια. απλά πράγματα δηλαδή που για μας  φαντάζουν βουνό….

ΦΩΤΟ αναγνώστης LesvosPost Μάριος Δασκαλου