ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑ: εσύ τα πίστεψες;- Δείτε ποια "ψεματάκια" είπε χτες το LesvosPost.com..!!!

Τα χθεσινά μας πρωταπριλιάτικα «ψεματάκια»

Τα χθεσινά μας πρωταπριλιάτικα «ψεματάκια» ήταν ότι κατασκευάζεται εως το 2022 ένα υπερσύγχρονο πολυκατάστημα στα πρότυπα του «The Mall» στο εμπορικό λιμάνι Μυτιλήνης, η επίσκεψη Ερντογαν στην Λέσβο την Μεγάλη Εβδομάδα όπως επίσης και η συμμετοχή επιχειρηματία της Λέσβου στο Survivor

-Η 1η ψεύτικη είδηση

Η 1η ψεύτικη είδηση μας ήταν σχετικά με την κατασκευή του «The Mall Lesvos» στο εμπορικό λιμάνι Μυτιλήνης. Είναι μια είδηση που οι περισσότεροι Λέσβιοι θα την ήθελαν… 

Η Λέσβος πρέπει επιτέλους να εκσυγχρονιστεί, σίγουρα η αγορά της Μυτιλήνης θα ρημάξει αλλά αυτήν την στιγμή ρημάζει και το Εμπορικό Λιμάνι που έχει μετατραπεί σε ένα τόπο παραβατικό από τσιγγάνους, Ρομα και μετανάστες.. 

Πρέπει κάποιος να επενδύσει στο εμπορικό λιμάνι Μυτιλήνης να γίνει ένα τουριστικό θέρετρο στην καρδιά της πόλης μας….και από αυτό σίγουρα θα επωφεληθεί και η αγορά της πόλης μας.

Μέχρι τότε θα είναι ένα απέραντο πάρκινγκ και «άντρο» της παραβατικότητας.

Το LesvosPost.com μάλιστα για να κάνει ποιο αληθινή την είδηση δημοσίευσε και φωτογραφίες «μακέτες» από αλλά εμπορικά κέντρα της Ελλάδος, όπως επίσης δημοσιεύσαμε και μια δήλωση του κου Μπάκα που όντως την είχε κάνει αλλά το 2015….

-Η 2η ψεύτικη είδηση

Η 2η ψεύτικη είδηση μας ήταν η επίσκεψη του Ερντογαν που είναι κάπως επίκαιρο.. αν και με τις τελευταίες δηλώσεις του έχει κριθεί ανεπιθύμητος στην Ελλάδα, ο Τούρκος πρόεδρος όμως δεν πτοείται από αυτά.. 

Φανταστείτε να ήταν αληθινή η επίσκεψη τι είχε να γίνει στην Λέσβο.. Θερμό επεισόδιο; Ποιος ξέρει, μπορεί….  Ας κάτσει λοιπόν στην Τουρκία του ο πρόεδρος προς το παρόν, καλά είμαστε και μονοί μας εδώ…


-Η 3η ψεύτικη είδηση…


Η 3η ψεύτικη είδηση μας ήταν η συμμετοχή επιχειρηματία της Λέσβου στο γνωστό τηλεοπτικό σόου του ΣΚΑΙ…..  Αυτήν την είδηση την αφιερώνουμε στον φίλο μας ιδιοκτήτη του Café-Bar Marush Δημήτρη Σουρλαγκα, καθώς γι αυτόν ήταν και το σχετικό δημοσίευμα… Και του χρονου Boss

-Δεν φταίμε εμείς … η ημέρα το επιβάλλει 

Πολλοί πίστεψαν τις πρωταπριλιάτικες ειδήσεις και μας έστειλαν πάρα πολλά μηνύματα… 

Μάλιστα μας πήραν τηλέφωνο για να μας ρωτήσουν για τα εν λόγω θέματα και δημοσιογράφοι από πανελλαδικής εμβέλειας κανάλια.. 

Ενα μεγάλο συγγνώμη για την όλη αναστάτωση που δημιουργήσαμε.

Επιλέξαμε φέτος να ξεφύγουμε από τα συνηθισμένα πρωταπριλιάτικα αστεία των ΜΜE.

Προς το παρόν όμως τα αστεία μας, έβαλαν πολλούς να σκέπτονται τι θα συμβεί στο μέλλον στην Λέσβο και με το εμπορικό λιμάνι αλλά και με τις απειλές του Τούρκου προέδρου..

Τα αστεία μας είχαν όντως μεγάλη απήχηση με πάνω από 10.000 κλικ για το The Mall, η επίσκεψη Ερντογαν έπιασε 14.000 κλικ, ενω η συμμετοχή επιχειρηματία της Λέσβου στο Survivor έπιασε 8000 κλικ.

Αν είδατε περίεργα χθες θέματα η ειδήσεις σε εφημερίδες και ιστοσελίδες της Λέσβου απλώς μην τα πιστέψετε….

Καλό Μήνα….

Με εκτίμηση
Ο Δ/ντης και αρχισυντάκτης του LesvosPost.com
Στεφάνου Γεώργιος