Έκοψαν βασιλόπιτα στο ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ Μυτιλήνης… με ευχή το 2017 να είναι μια καλύτερη χρονιά για όλους (ΦΩΤΟ)

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 01/02 η κοπή πίτας του Αστικού ΚΤΕΛ Μυτιλήνης.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και το σωματείο οδηγών Βορείου Αιγαίου

Η λιτή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Αστικού ΚΤΕΛ και του PARIS TOURS, μόνο μεταξύ των μελών της διοίκησης, των εργαζομένων, των μετόχων και των οικογενειών τους..

Την Βασιλόπιτα ευλόγησε ο ιερέας του Ασωμάτου ο οποίος συνεχάρη τους ανθρώπους του Αστικού ΚΤΕΛ που σε δύσκολες εποχές διατηρούν πολλές θέσεις εργασίας, εξασφαλίζοντας παράλληλα τις μετακινήσεις των συνανθρώπων μας στην πόλη, με τον πλέον οικονομικό τρόπο.

Στο σύντομο χαιρετισμό του ο πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ Μυτιλήνης Παρης Μολυβιατης έκανε λόγο για σημαντικές δυσκολίες που δημιουργεί η παρατεταμένη οικονομική κρίση, υπογραμμίζοντας ωστόσο ότι «εμείς, σαν Αστικό ΚΤΕΛ, είμαστε εδώ και αποφασισμένοι να δουλέψουμε για να εξασφαλίζουμε σε όλους ασφαλείς, άνετες και οικονομικές μετακινήσεις».


Επίσης, ο πρόεδρος των Αστικών ΚΤΕΛ Μυτιλήνης, τόνισε ότι ‘’τα τελευταία χρόνια έχει αναβαθμιστεί σημαντικά ο στόλος, αλλά και η ποιότητα των Αστικών ΚΤΕΛ Μυτιλήνης, αποτελώντας σημαντικό πυλώνα στις ανάγκες της τοπικής μας κοινωνίας. Με τα τακτικά δρομολόγια του το Αστικό ΚΤΕΛ Μυτιλήνης συνδέει την πόλη με αρκετά χωριά του νομού, μεταφέροντας καθημερινά αρκετούς επιβάτες, σε διάφορους προορισμούς’’