Το ψητοπωλείο "ΠΙΤΑ ΜΑΚΗΣ" στην Μυτιλήνη σας εύχεται Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το Νέο Έτος!!!

Το ψητοπωλείο «ΠΙΤΑ ΜΑΚΗΣ» σας εύχεται Χρόνια Πολλά και καλές γιορτές! 

Το νέο Έτος να σας φέρει μόνο χαρούμενες στιγμές, Υγεία – Ευτυχία και προσωπική Ευημερία.

Για τις γιορτινές ημέρες θα βρείτε τις ήδη γνωστές ψητονοστιμιές, όπως σουβλάκι χοιρινό και κοτόπουλο, γύρο χοιρινό και κοτόπουλο, μπιφτέκι και μπιφτέκι κοτόπουλο, κεμπάπ, πανσέτες, λουκάνικο χωριάτικο, κοτόπουλο και κοτομπέικον.

Τα παραπάνω μπορείτε να τα απολαύσετε σε μερίδα, σε πίτα παραδοσιακή ή αραβική ή ακόμα - για κάτι πιο χορταστικό - σε ψωμάκι ή σε κλαμπ με παραδοσιακές πίτες, καθώς και σε πίτα γίγας.

Στις πίτες, τα ψωμάκια και τις αραβικές πίτες μπορείτε να επιλέξετε την αλοιφή και τα λαχανικά της αρεσκείας σας και να δημιουργήσετε τη γεύση που προτιμάτε.

Οι φρεσκοκομμένες και ιδιαίτερες σαλάτες που θα βρείτε στο μαγαζί αποτελούν μια ακόμα πολύ καλή επιλογή για κάτι ελαφρύ ή για συνοδευτικό.

 Δημοσίευσε και εσύ το δικό σου ευχετήριο στο LesvosPost. Δείτε εδώ πως

 

ΠΙΤΑ ΜΑΚΗΣ


Στην περιοχή Βουρνάζων στην Μυτιλήνη (Πλατεία Αλυσίδας), θα συναντήσετε ένα νέο χώρο, πλήρως ανακαινισμένο, σε αποχρώσεις του λευκού και του ξυλου, που συνδυάζονται αρμονικά με την πέτρα. Καλαίσθητα τραπεζοκαθίσματα στο εσωτερικό, αλλά και εξωτερικά του μαγαζιού, υπάρχουν στο χώρο, για να απολαύσει κανείς εκεί τις νοστιμιές που διαθέτει το μαγαζί.

Το ψητοπωλείο ΠΙΤΑ ΜΑΚΗΣ ξεκίνησε το 1969 στη Μυτιλήνη. Είναι ένα από τα πρώτα ψητοπωλεία που καθιέρωσε το σουβλάκι στο νησί.

Όσον αφορά στο μενού, λοιπόν, η γνωστή ποιότητα του ψητοπωλείου παραμένει και εμπλουτίζεται με νέες προτάσεις, που συναρπάζουν.

Αλοιφές σε μεγάλη ποικιλία και λαχανικά είναι οι νέες γεύσεις που μπορείτε να προσθέσετε στην πίτα σας, για να κάνετε τη διαφορά.

Αξίζει ακόμα να σημειωθεί ότι στο «ΜΑΚΗ» θα βρείτε τις ήδη γνωστές ψητονοστιμιές, όπως σουβλάκι χοιρινό και κοτόπουλο, γύρο χοιρινό και κοτόπουλο, μπιφτέκι και μπιφτέκι κοτόπουλο, κεμπάπ, πανσέτες, λουκάνικο χωριάτικο, κοτόπουλο και κοτομπέικον.

Να μην παραλείψουμε να σημειώσουμε ότι αυτή την περίοδο το ψητοπωλείο έχει πολλές δελεαστικές προσφορές για τους πελάτες του.

Επομένως, έχετε κάθε λόγο για να το επισκεφτείτε στον ανακαινισμένο χώρο του. 

Αν πάλι θέλετε να απολαύσετε τις νοστιμιές του καταστήματος στο σπίτι ή τη δουλειά, δεν έχετε παρά να καλέσετε στο 22510-42397 η 22510-42597 //What's up: 6976 – 33309 και να δώσετε την παραγγελία σας. Η διανομή στο χώρο σας γίνεται από τις 12 το μεσημέρι έως τις 12 το βράδυ.

Τηλέφωνο:

22510-42397 η 22510-42597 // What's up: 6976 - 33309

Website:


Ημέρες/Ώρες

Τριτ - Κυρ:
5:00 μ.μ. - 1:00 π.μ.


Παράγγειλε ΤΩΡΑ στο 22510-42397 // What's up: 6976-933309 ή Online στο www.pita-makis.gr