Θλίψη στην Λέσβο από τον άδικο χαμό δυο ανηλίκων- Οι τραγικές συμπτώσεις και το ζευγάρι που χάθηκε μαζί (ΦΩΤΟ)

«Βουτιά θανάτου» σήμερα Δευτέρα (12/12) τα χαράματα στο λιμάνι της Μυτιλήνης.


Νεκροί ανασύρθηκαν δυο ανήλικοι, ενώ τρεις επίσης ανήλικοι, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες κατάφεραν και βγήκαν ζωντανοί.

Σύμφωνα με πληροφορίες νεκροί ανασύρθηκαν από το μοιραίο όχημα ο Μάριος Χουλιάρας ετών 15 από την Αγιασο μαζί με την κοπέλα του Δήμητρα Χατζηγιαννακη ετών 16 από τον Αφαλωνα.

Πληροφορίες ανιπεβεβαίωτες ακομα αναφέρουν ότι το αμάξι οδηγούσε ο 20χρονος Σ.Χ. 

Στα μπροστά καθίσματα καθόταν ένας εκ των τριών αδελφών ο Σ.Χ και ο Γ.Ζ ετων 20. 

Στα πίσω καθίσματα καθόταν τα 2 διδυμα αδέλφια εκ τον οποίων ο ένας ήταν ο Μάριος αλλά και η Δήμητρα.

Αυτοί που κατάφεραν να απεγκλωβιστούν είναι ο οδηγός (20 ετων) , ο συνοδηγός (20 ετων) και ένα αγόρι από τα πίσω καθίσματα (15 ετων). Δυστυχώς το ζευγάρι δεν πρόλαβε να βγει πριν το αυτοκίνητο βυθιστεί στα παγωμένα νερά του λιμανιού εντελώς.

Το αμάξι μικρού κυβισμού ήταν 2πορτο.

Οι υπόλοιποι επιβάτες (2 αδέλφια και ένας 20χρονος με αρχικά Γ.Ζ) κατάφεραν να απεγκλωβιστούν με την βοήθεια 4 μεταναστών, ενος λιμενικού αλλά και εργατών από το καΐκι που χτύπησε το αυτοκίνητο πριν πέσει στην θάλασσα.

Τραγική ειρωνεία είναι ότι η 16χρονη Δήμητρα πριν μερικά χρόνια είχε χάσει την μητέρα της.

Τα δυο ανήλικα που βρήκαν τραγικό θάνατο είχαν συνάψει σχέση εδώ και 1,5 μήνα περίπου όπως μαρτυρούν τα στοιχειά από τα προσωπικά τους προφίλ στο facebook.

Ολοι οι ανήλικοι ειναι μαθητές λυκείου στα ΕΠΑΛ Μυτιλήνης

Πληροφορίες που δεν επιβεβαιώνονται αναφέρουν ότι ενας απο τους νεαρούς μαζι με τους 2 εκλιπόντες διασκέδαζαν σε σπίτι στην Μυτιλήνη πριν γίνει το μοιραίο τροχαίο που έκοψε τόσο γρήγορα το νήμα από την ζωή τους… Ο οδηγός και ο συνοδηγός διασκέδαζαν σε νυχτερινό κέντρο της Προκυμαίας Μυτιλήνης οπως μαρτυρά το chek in στο προσωπικό τους προφίλ στο Fb μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες


Τραγική σύμπτωση ο 20χρονος οδηγός Γ.Ζ  είχε ανεβάσει μια εικόνα πριν από 2 ημέρες στο προφίλ με τον στίχο «Αν μια μέρα η ταχύτητα με σκοτώσει, εσύ μην κλάψεις, διότι, εγώ εκείνη την ώρα γελούσα».....

Η μια οικογένεια πραγματικά διαλύθηκε καθώς τα 2 αδέλφια βρίσκονται σε σοβαρή κατάσταση αλλά και σε κατάσταση ΣΟΚ στο νοσοκομείο Μυτιλήνης ενώ ο 17χρονος Μάριος έχασε την ζωή του. Η περιοχή της Αγιάσου και του Αφαλωνα πενθούν…


Σύμφωνα με πληροφορίες μας η κηδεία της 15χρονης Δήμητρας θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 15:00 στον Αφαλωνα Μυτιλήνης.

 Για τον 17χρονο Μάριο ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί. 

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ Λίγα μέτρα από το παλιό Δημαρχείο, στο ύψος του ιστορικού καφενείου «Πανελλήνιον» στην Προκυμαία, ένα αυτοκίνητο που κατευθυνόταν με μεγάλη ταχύτητα από την πλατεία Σαπφούς προς το Δημοτικό Θέατρο, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας. ανέβηκε στο διπλό κράσπεδο του φαρδύ πεζοδρομίου και βούτηξε στη θάλασσα αφού προηγουμένως προσέκρουσε με ορμή σε παρακείμενο μεταλλικό αλιευτικό σκάφος. Οδηγός ήταν ένας 20χρονος με συνοδηγό άλλον 20χρονο, στο πίσω μέρος δε του αυτοκινήτου ήταν δυο 15χρονα δίδυμα αγόρια, αδέλφια του 20χρονου οδηγού και ένα 16χρονο κορίτσι.

Το μοιραίο Ι.Χ μετά την ανάσυρση (Lesvosnews.net)
Οι δυο 20χρονοι πρόλαβαν και άνοιξαν τις πόρτες του δίθυρου αυτοκινήτου ενώ με την βοήθεια άνδρα του Λιμενικού Σώματος που βρισκόταν εκείνη την ώρα στο λιμάνι και έπεσε στη θάλασσα αλλά και τριών μεταναστών που επίσης βρισκόταν εκείνη τη ώρα εκεί, προσπάθησαν να βγάλουν από το βυθισμένο αυτοκίνητο τα τρία παιδιά που προφανώς είχαν εγκλωβιστεί. Μετά από προσπάθειες κατάφεραν να διασώσουν τον έναν 15χρονο. Τα άλλα δυο παιδιά ανασύρθηκαν νεκρά αργότερα.


Και οι τρεις διασωθέντες νοσηλεύονται  τραυματισμένοι και σε κατάσταση σοκ στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης. Ενώ από το Λιμεναρχείο Μυτιλήνης διερευνάτε η υπόθεση καθώς και η πληροφορία ότι τόσο οι δυο ενήλικες όσο και οι τρεις ανήλικοι λίγη ώρα πριν το συμβάν συνδιασκέδαζαν σε κέντρο διασκέδασης λίγες εκατοντάδες μέτρα από το σημείο του ατυχήματος .

Φωτο: facebook

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στις οικογένειες…