Μπορείτε να βοηθήσετε;- Ο 11χρονος Γιώργος από την Μυτιλήνη έχει ανάγκη από φιάλες αίματος και αιμοπετάλια

Update:

Σε επικοινωνία με το νοσοκομείο "ΕΛΠΙΔΑ" και με τον πατέρα του παιδιού, μάθαμε ότι καλύφθηκε ο απαραίτητος αριθμός σε αίμα και αιμοπετάλια που χρειαζόταν και για την ώρα, μέχρι νεοτέρας, δε χρειάζονται νέοι δότες.

Η οικογένεια ευχαριστεί όλους όσοι βοήθησαν και κινητοποιήθηκαν για να στηρίξουν το μικρό Γιώργο Κρητικό.

Το ίδιο ευχαριστούμε και ως ΟΛΣΑ για την αντιμετώπιση και κινητοποίηση των Λέσβιων στο νησί και στην Αθήνα, αποδεικνύοντας ότι αυτός ο τόπος έχει πολλά αποθέματα ανθρωπιάς και ευαισθησίας για το συνάνθρωπο.


Πηγη olsa.gr

Αξίζει να σημειώσουμε ότι συγκινητική ήταν η κινητοποίηση των αναγνωστών του lesvospost.com όπου μετα την αρχική μας ανάρτηση το θέμα κοινοποιήθηκε στα social media πάνω από 6000 φορές.

Εκ παραδρομής


Εκ παραδρομής η αρχική Φώτο ήταν λάθος. Οφείλουμε να ζητήσουμε δημόσια συγγνώμη για την αναστάτωση που προκαλέσαμε στην οικογένεια του μικρού Μιχάλη από την Ρόδο, όπου από λάθος βάλαμε την φωτογραφία του στην ανάρτηση μας την οποία και πήραμε από το Olsa.gr.


ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ:

ΕΠΕΙΓΟΝ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΑΙΜΟΠΕΤΑΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΙΩΡΓΟ ΚΡΗΤΙΚΟ 11 ΕΤΩΝ, ΠΟΥ ΝΟΣΗΛΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΛΕΥΧΑΙΜΙΑ ΣΤΟ ΟΓΚΟΛΟΓΙΚΟ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΜΥΕΛΟΥ ΤΟΝ ΟΣΤΩΝ


Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΦΙΑΛΕΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΙΜΟΠΕΤΑΛΙΑ.

Τηλέφωνο επικοινωνίας με πατέρα του παιδιού ΚΡΗΤΙΚΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟ, στο 6989416066

Καλούμε όσους μπορούν να δώσουν αίμα να πάνε άμεσα ή

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ για να καλύψουμε τις ανάγκες αίματος του μικρού Γιώργου!

Όποιος επιθυμεί να προσφέρει αίμα - αιμοπετάλια παρακαλείται να απευθυνθεί στο τμήμα αιμοδοσίας του νοσοκομείου "ΕΛΠΙΔΑ", στα τηλέφωνα 210 74 52 035 και 210 74 52 036, ώρες 8.30-14.00 και 16.00-19.30.

Πηγη olsa.gr