Ξεσήκωσε την Plaz In The City στα Τσαμακια Μυτιλήνης ο Βασίλης Μπατης (Pics, vid)

Σε μια μεγάλη συναυλία στο μαγευτικό νησί της Μυτιλήνης και συγκεκριμένα στην Plaz in the city στα Τσαμακια ο Βασίλης Μπατης ξεσήκωσε το κοινό με τα νέα του τραγούδια αλλά και τις γνωστές διασκευές του.

Ο Βασίλης Μπατης «σήκωσε στον αέρα» την  Plaz in the city, την Κυριακή 21/08 που εμφανίστηκε μετά από κάλεσμα του Phoenix Tattoo & Piercing Studio και της “ Plaz In The city ”.

Το προσωπικό του μαγαζιού από την υπεύθυνη μέχρι τον DJ Manolo έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό εξυπηρετώντας όλους τους πελάτες που κατέκλυσαν όλη την Plaz, χαρίζοντας μία απίστευτη εμπειρία διασκέδασης!

Πραγματικά ένα αξέχαστο βράδυ για όλους μας...

Το μαγαζί γέμισε από νωρίς και ο λαϊκός καλλιτέχνης χάρισε μοναδικές στιγμές σε μια άκρως διασκεδαστική βραδιά με πλούσιο πρόγραμμα που περιελάμβανε δικά του αγαπημένα τραγούδια άλλα και άλλων καλλιτεχνών.

Μπουκάλια, ποτά, σφηνάκια, μπύρες αλλά και μπουγέλο, νεανικά ερωτικά πειράγματα και κρυφές ματιές να ενώνουν όλες τις ηλικίες κάτω από τη φωνή Βασιλη Μπατη, ο οποίος έδινε πολύ πόνο. 

Όλοι οι θαμώνες της “ Plaz In The city ”σιγοτραγούδησαν το «Έχω Χαρά και Πάω» «Το Μαντίλι»,«Να μαστέ καλά», «Άσπρο Πάτο» 'και όλες τις αμέτρητες επιτυχίες του!!!! 

Το LesvosPost.com όπου ήταν μέγας χορηγός επικοινωνίας στο event παραβρέθηκε στην Plaz και κατέγραψε τα παρακάτω πλάνα. Ο φωτογραφικός μας φακός απαθανάτισε όλες τις στιγμές του Βασιλη Μπατη αλλά και των θαμώνων της “Plaz In The city ”.



PHOTO SHOOTING: Στεφάνου Γεώργιος, Μαριλενα Σαχινι

Video: Στεφάνου Γεώργιος


PHOTO, VIDEO EDITING: Στεφάνου Γεώργιος