"Φωτιές" μέσα στο κατακαλόκαιρο άναψε ο Ηλίας Βρεττος στο ARENA στα Βατερα (pics,vid)

Ο Ηλιάς Βρεττός ξεσήκωσε το κοινό της Λέσβου, το βράδυ της Τετάρτης (03/8), στο  ARENA -Vatera Beach Bar .


Μια βράδια γεμάτη επιτυχίες που σίγουρα θα μείνει αξέχαστη στο κοινό πρόσφερε ο Ηλίας Βρεττός  με την εμφάνιση του την Τετάρτη (03/08) στο  ARENA -Vatera Beach Bar στα Βατερα, όπου πλήθος κόσμου έδωσε το «παρών» για να τον απολαύσουν από κοντά.

Η βραδιά γρήγορα «χτύπησε κόκκινο» καθώς ο Βρεττός κατάφερε με επιτυχίες δικές του και όχι μόνο, να ξεσηκώσει το κοινό της Λέσβου, που ούτως ή άλλως είχε πολύ όρεξη για διασκέδαση.

Ο Ηλίας Βρεττός αυτή τη περίοδο κάνει καλοκαιρινές εμφανίσεις σ” ένα ξεσηκωτικό Vrettour Summer 2016! Έκανε ακριβώς αυτό που υποσχέθηκε δηλαδή …Χαμό!

Ο Ηλίας Βρεττός, ανανεωμένος, ανατρεπτικός, γεμάτος διάθεση και ενέργεια, κάνει τη δική του επανάσταση στο χώρο της διασκέδασης με ένα project live clubbing το οποίο όπου κι αν παρουσιάστηκε, έκανε…χαμό, ήρθε στο νησί μας και  για ακόμη μια φορά το «πέταξε ψηλά».

Ο Ηλίας Βρεττός είναι στα καλύτερά του και αυτό φαίνεται όπου εμφανίζεται… Όλοι τραγουδούσαν και χόρευαν τις επιτυχίες του, με το τραγουδιστή όταν τελείωσε, να λέει “Υποκλίνομαι στην Λέσβο”.

Οι φωτογραφίες είναι ενδεικτικές του τι συνέβη, ενώ απ’αυτά που έγραψε ο ίδιος στο προσωπικό του προφίλ στο facebook, φαίνεται πως και εκείνος έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος με το κέφι και τον παλμό του κόσμου: «Ευχαριστώ Μυτιλήνη!!! Τετάρτη βράδυ και ‪#‎soldout στο ‪#‎Arena‪ #‎anotherone ‪#‎VreTTour2016 ‪#‎vrettomania ‪#‎nonstop»

Το LesvosPost.com όπου ήταν χορηγός επικοινωνίας στο event παραβρέθηκε στα Βατερα και κατέγραψε τα παρακάτω πλάνα. Ο φωτογραφικός μας φακός απαθανάτισε όλες τις στιγμές του Ηλία Βρεττου αλλά και των θαμώνων του ARENA




Το  ARENA -Vatera Beach Bar ανανεώνει το ραντεβού του με τους θαμώνες του με ένα ακόμα μεγάλο event την Κυριακή 07/08 όπου θα υποδεχτεί τους μοναδικούς MASTER TEMPO. Ενώ ακολουθούν Τσαλικης, Στικουδη κ.α