betmasters.gr : Και οι μικρές Αγγλίας στο κόλπο

Λατρεία για τις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας.


Το κουπόνι του στοιχήματος γίνεται τεράστιο σήμερα, καθώς ξεκίνησαν οι μικρές κατηγορίες της Αγγλίας. Ίσως βέβαια είναι ιεροσυλία να αποκαλούμε την Τσάμπιονσιπ "μικρή" κατηγορία όταν σε αυτήν πια συμμετέχουν ομάδες όπως η Νιούκαστλ, η Άστον Βίλα, η ΚΠΡ, η Φούλαμ, η Λιντς. Από τα 9 σημερινά παιχνίδια ξεχωρίζουν τα Ρόδεραμ - Γουλβς, Μπλάκμπερν - Νόριτς και Μπέρμιγχαμ - Κάρντιφ. 24 συνολικά αναμετρήσεις διεξάγονται για την 1η και τη 2η κατηγορία, οπότε το νόμιμο στοίχημα έχει την τιμητική του.

Η Μπουντεσλίγκα της Αυστρίας βέβαια συνεχίζεται και έχει ενδιαφέρον να δούμε αν θα συνέλθει η Σάλτσμπουργκ μετά το στραπάτσο των 2 πρώτων αγωνιστικών, αυτή τη φορά υποδεχόμενη την πολύ επικίνδυνη Σεντ Πόλτεν, ενώ στην Ελβετία τα δύο σημερινά ματς είναι τα Γιουνγκ Μπόις - Τουν και Σιόν - Λωζάνη. Στο Βέλγιο η Jupiler League βρίσκεται μόλις στη 2η αγωνιστική και το πιο σημαντικό από τα 4 ματς είναι το Σταντάρ Λιέγης - Σιντ Τρούιντεν.

Φυσικά, τα πρωταθλήματα της σκανδιναβικής χερσονήσου βρίσκονται στο αποκορύφωμά τους. Στη Νορβηγία η Μόλντε υποδέχεται τη Μπόντο Γκλιμτ και η Ρόζενμποργκ μετά τη "σφαλιάρα" από τον ΑΠΟΕΛ φιλοξενείται από τη Λίλεστρομ. Στη δε Σουηδία παίζουν τα ψιλοαδιάφορα Έστερσουντ - Σούντσβαλ και Φάλκενμπεργκ - Γιόνσεπινγκ. Τέλος, στη Φινλανδία η Veikausliga συνεχίζεται με 3 αναμετρήσεις εκ των οποίων η πιο ενδιαφέρουσα είναι αυτή ανάμεσα στην Ιλβ και την Ίντερ Τούρκου.

Στην Πρέμιερ Λιγκ της Ρωσίας Ζενίτ και Ρούμπιν Καζάν πραγματοποιούν επικίνδυνες εξόδους στις έδρες των Ούφα και Άρσεναλ Τούλα αντίστοιχα. Το Οντένσε - Βίμποργκ είναι το μοναδικό παιχνίδι για την Σούπερ Λίγκα της Δανίας.

Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat.