ΘΡΗΝΟΣ στην κοινωνία της Λέσβου: Νεκρός σε τροχαίο γνωστός επιχειρηματίας της Καλλονής

Η μοίρα παίζει άσχημα παιχνίδια και δεν μπορούμε να προβλέψουμε τι θα μας ξημερώσει.


Έτσι και χτες το βραδύ είχαμε θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα, με θύμα τον 58χρονο και αγαπητό σε όλη την Λέσβο επιχειρηματία της Καλλονής Στρατη Μουφλουζελλη, στον κεντρικό δρόμο Μυτιλήνης-Καλλονής, μετά τους Λάμπου Μύλους.

Το τροχαίο προήλθε μετά από σύγκρουση ενός αυτοκινήτου με τη μηχανή στην οποία επέβαινε το θύμα.

Ο Στρατής Μουφλουζελλης είχε κατεύθυνση από την Καλλονή προς Μυτιλήνη, όταν σύμφωνα με πληροφορίες ένα ΙΧ αυτοκίνητο με κατεύθυνση προς την Καλλονή, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε μετωπικά με τον άτυχο επιχειρηματία περίπου στο 17ο χιλιόμετρο ου Εθνικού Οδικού Δικτύου Μυτιλήνης – Καλλονής..

Από την σφοδρότητα της σύγκρουσης η μηχανή του άτυχου επιχειρηματία εκσφενδονίστηκε μέσα στο δάσος. Δυστυχώς ο θάνατος του ήταν ακαριαίος

Αμέσως στο σημείο έφτασαν διασώστες του ΕΚΑΒ, πυροσβεστική αλλά και αστυνομία οι οποίοι έμειναν άφωνη στο αντίκρισμα του νεκρού γνωστού Στρατη.

Ο άτυχος 58χρονος ήταν ιδιοκτήτης της Αγροτικής Στέγης στην Καλλονή

Εμείς στο lesvospost έχουμε φιλοξενήσει κατά καιρούς πολλά άρθρα με φωτογραφίες του Στρατη και θέλουμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους του.

UPDATE: Ανακοίνωση της αστυνομίας

Χθες (22-08-2016) το απόγευμα, στο 17ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Μυτιλήνης – Καλλονής, στην περιοχή Λάμπου Μύλοι στη Λέσβο, Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο με οδηγό έναν 25χρονο ημεδαπό, συγκρούστηκε με δίκυκλη μοτοσικλέτα, που οδηγούσε ένας ημεδαπός ηλικίας 58 ετών.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης των οχημάτων, ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του 58χρονου δικυκλιστή.


Τα αίτια και οι συνθήκες του ατυχήματος διερευνώνται, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Μυτιλήνης.