ARENA Beach Bar 2016 στα Βατερα: NIVO-ΒΡΕΤΤΟΣ-KINGS-KNOCK OUT-MASTER TEMPO-ΤΣΑΛΙΚΗΣ-ΣΤΙΚΟΥΔΗ

Αποτελεί ένα από τα ωραιότερα και σίγουρα το πιο glamour beach bar στο νησί.

Είναι τοποθετημένο στη μεγαλύτερη παραλία της Λέσβου και ήρθε για να ταράξει τα νερά της ημερήσιας, αλλά και της βραδινής διασκέδασης. Θέλετε κι άλλα;

Πλούσια events και φέτος στo ARENA Beach Bar στα Βατερα της Λέσβου κατά τη διάρκεια της φετινής καλοκαιρινής σεζον.

Φέτος θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε μεγάλους καλλιτέχνες και την ημέρα σε ξέφρενα daylight party…

Αναλυτικά τα events:

NIVO +SET DJ: Daylight party Κυριακή 31 Ιουλίου 2016 15:00 (είσοδος 3€)



ΗΛΙΑΣ ΒΡΕΤΤΟΣ: Τετάρτη 03 Αυγούστου 2016 21:00 (είσοδος με ποτό 10€)



MASTER TEMPO: Daylight party Κυριακή 07 Αυγούστου 2016 15:00 (είσοδος 3€)



ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΛΙΚΗΣ: Παρασκευή 12 Αυγούστου 2016 21:00  (είσοδος με ποτό 10€)



ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΤΙΚΟΥΔΗ: Κυριακή 14 Αυγούστου 2016 21:00 (είσοδος με ποτό 10€)



KINGS: Σύντομα θα ανακοινωθεί ημερομηνία

KNOCK OUT: Σύντομα θα ανακοινωθεί ημερομηνία

+++Πολλές εκπλήξεις..

Χορηγός επικοινωνίας των event LesvosPost Media

More Info - Κρατήσεις:

Στην παραλία Βατερων

Tηλ για κρατήσεις- πληροφορίες. 697-1763034

Official facebook ARENA:  ARENA -Vatera Beach Bar

Μπείτε στην ομάδα μας στο FB «Καλοκαίρι στην Λέσβο»: https://www.facebook.com/groups/summerlesvos



Arena beach bar

Σ’ ένα από τα hot spot του νησιού της Λέσβου, στα δημοφιλή Βατερά, φιλοξενείται το Arena beach bar, το διασημότερο και πιο εντυπωσιακό παραλιακό μαγαζί του νησιού της Σαπφούς. Νεανικό και φρέσκο, το Arena beach bar υπόσχεται να σας μυήσει σε συναρπαστικές ημέρες και νύχτες διασκέδασης και να σας παρασύρει σε ξέφρενους ρυθμούς.

Η εννέα χιλιομέτρων παραλία των Βατερών χαρίζει στο Arena beach bar τον ιδανικό χώρο για καλοκαιρινές εξορμήσεις, αφού εδώ το προνόμιο της εντυπωσιακής τοποθεσίας δένει άψογα με το ζωηρό και κεφάτο περιβάλλον που θα συναντήσετε. Στο Arena θα απολαύσετε ξέφρενα καλοκαιρινά πάρτυ και ξεχωριστά event, όπως το Πανελλήνιο τουρνουά “Beach Water Polo”. Το περασμένο καλοκαίρι για πρώτη φορά διοργανώθηκε η σπουδαία αυτή αθλητική συνάντηση στα Βατερά, προσελκύοντας το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων. Το Arena φιλοξένησε πέρυσι και το “Beach street festival”, όπου μουσικοί και καλλιτέχνες graffiti απ’ όλη την Ευρώπη ένωσαν τις δυνάμεις τους σε μια μοναδική διοργάνωση στην απέραντη παραλία των Βατερών. Τα φημισμένα “daylight πάρτυ” του Arena beach bar, ζωντανεύουν τις Κυριακές του καλοκαιριού, ενώ τα προγράμματα zumba που παρέχονται προσφέρουν ταυτόχρονα ψυχαγωγία και εκγύμναση. 

Απολαύστε τον καφέ σας, δροσιστικά ποτά και κοκτέιλ δίπλα στο κύμα και επιδοθείτε σε βουτιές και παιχνίδια στα γαλαζοπράσινα νερά των Βατερών. Μια δοκιμή για παιχνίδι στο φουσκωτό θαλάσσιο πάρκο του Arena beach bar θα σας αναζωογονήσει και σίγουρα θα ξετρελάνει τα παιδιά, ενώ οι επαγγελματίες ναυαγοσώστες που επιβλέπουν το χώρο φροντίζουν για την ασφάλειά σας. Το φουσκωτό πάρκο μοιάζει μ’ ένα τεράστιο μπαλόνι, έτοιμο να “αγκαλιάσει” όλη την ενέργεια και τη ζωντάνια σας. Εκεί θα βρείτε τσουλήθρες, εξέδρα για βουτιές, τραμπολίνο και διάφορα άλλα παιχνίδια που θα κάνουν την επίσκεψή σας στο Arena beach bar μια διασκεδαστική περιπέτεια.

Εκτός από το beach bar, για τις βραδινές σας εξορμήσεις προσφέρεται και το Arena club, που βρίσκεται ακριβώς απέναντι και βάζει φωτιά στα καλοκαιρινά βράδια της Λέσβου. Εδώ θα λικνιστείτε στους ρυθμούς των ξέφρενων πάρτυ που διοργανώνονται με γνωστούς dj και θα απολαύσετε όλα τα hit της εποχής με φόντο την απέραντη παραλία των Βατερών. Θα έχετε επίσης την ευκαιρία να γνωρίσετε μεγάλους Έλληνες καλλιτέχνες, όπως ο Γιώργος Τσαλίκης, μέσα από ελληνικές βραδιές και άλλα event που διοργανώνονται.  


Με τον.. αέρα του δημοφιλέστερου beach bar του νησιού της Λέσβου, το Arena beach bar σας υποδέχεται στην ξακουστή παραλία των Βατερών και σας προσκαλεί σε δροσερά ταξίδια ανεμελιάς και διασκέδασης, χαρίζοντάς σας ένα εντυπωσιακό μωσαϊκό καλοκαιρινών εικόνων.