Ζέστη…..και γεμάτες οι παραλίες το Σαββατοκύριακο στην Λέσβο-Το lesvospost στα Βατερα Λέσβου (PICS, VID)

Δεν έπεφτε «καρφίτσα» το διήμερο που μας πέρασε (23-24/07/16) στις παραλίες της Λέσβου.


Τόσο οι παραλίες κοντά στην Μυτιλήνη, όσο και οι πιο μακρινές, γέμισαν από κόσμο και σε πολλές, με δυσκολία μπορούσε να βρει κάνεις χώρο για να καθίσει, το απόγευμα του Σαββάτου και της Κυριακής.

Ο κόσμος από διάφορα σημεία της Λέσβου που κατέφθασε γέμισε ξενοδοχεία καταστήματα και εστιατόρια δείχνοντας πως οι τάσεις που υπάρχουν για την τουριστική κίνηση επιβεβαιώνονται και με την προοπτική να κυλήσουν ανάλογα τα πράγματα και τον επόμενο 1 μήνα.


Την τιμητική τους είχαν φυσικά τα μακρινά από την πόλη μέρη όπως είναι η Αναξος, η Σκάλα Ερεσου, ο Μολυβος και φυσικά τα Βατερα όπου χιλιάδες τουρίστες και Μυτιληνιοί κατέκλυσαν το διήμερο κάθε γωνιά στις παραλίες..

Ήλιος, θάλασσα, ηλιοθεραπεία και παιχνίδια στην άμμο, ενώ παράλληλα αρκετό κόσμο είχαν και τα beach bars γύρω από την Μυτιλήνη αλλά και γενικά στα γύρω χωριά της Λέσβου

To LesvosPost.com την Κυριακή (24/07) βρέθηκε στα Βατερα και κατέγραψε τα παρακάτω πλάνα, μάλιστα και σε ζωντανή μετάδοση από την σελίδα μας LesvosPost.com official, όπου κυριολεκτικά τα like και οι κοινοποιήσεις έπεφταν βροχή






Το LesvosPost.com δεν έχει πάει διακοπές και είναι εδώ για να καταγραφεί πλάνα και ρεπορτάζ από την καλοκαιρινή Λέσβο….

Μπείτε στην καλοκαιρινή ομάδα μας στο FB: https://www.facebook.com/groups/summerlesvos