"Supreme cafe bar"…All day διασκέδαση και χαλάρωση στο φυσικό περιβάλλον της Φιλιας Λέσβου (pics,vid)

Εδώ και 4 χρόνια το «Supreme lounge cafe bar» στην Φίλια της Λέσβου, είναι μια από τις ιδανικότερες προτάσεις για κάθε στιγμή της ημέρας.

Το επιλέγουμε για καφέ, ποτό και φαγητό, το ξεχωρίζουμε για τα τέλεια burgers , τις σαλάτες του, τις μακαρονάδες του αλλά και τις Top χειροποίητες πίτσες, και φυσικά δεν χάνουμε κανένα από τα τακτικά του lives!

Ένα από τα πιο δημοφιλή cafe-bars της βόρειας Λέσβου, με τραπεζάκια σε πέργκολα και μοντέρνα διακόσμηση.

Τα βράδια, ακολουθώντας τις τάσεις της εποχής, μεταμορφώνεται σ' ένα πρώτης τάξεως club με έμφαση στo εγχώριο ρεπερτόριο. Σε τακτά διαστήματα απολαμβάνουμε live ελληνικές βραδιές με λουλούδια και μπουζούκια.

Αναμφίβολα, επιλογή που θα ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς cafeine addicts.

To lounge bar Supreme βρίσκεται στην είσοδο του χωριού Φιλια με καταπληκτική θέα.

Επώνυμος καφές και ενημερωμένη μπάρα με μουσικές διαδρομές από funk-soul-jazz έως pop-electronica. Πλήθος event και πάρτυ όλο το χρόνο.

Σημείο αναφοράς στην είσοδο του παραδοσιακού οικισμού, το SUPREME LOUNGE CAFÉ-BAR από νωρίς το πρωί με εκλεκτό πρωινό, ομελέτες και τοπικούς μεζέδες.

Μικρό ζεστό ethnic σκηνικό που φιλοξενεί μουσικές βραδιές και ένας εντυπωσιακός εξωτερικός χώρος που λειτουργεί την καλοκαιρινή περίοδο όπου διοργανώνονται συναυλίες, και μεγάλα event.

Ο ορεινός περίγυρος της Φιλιανης εξοχής προσφέρεται για μικρές και μεγάλες πεζοπορικές, off-road, 4x4, motocross διαδρομές σε ένα σκηνικό ανεπανάληπτου φυσικού κάλλους.

Όλες τις εποχές του χρόνου και καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας το τοπίο μεταμορφώνεται για να σας υποδεχτεί.                   

Το SUPREME LOUNGE CAFÉ-BAR διαθέτει εξαίσια κουζίνα με πλούσιο πρωϊνό, παραδοσιακές πίτες, καφέδες και ροφήματα όλων των ειδών, φρούτα, κέϊκ, δημητριακά,ντόπιο γιαούρτι κ.α.

Το μεσημεριανό και βραδινό σας καλύπτεται πλήρως από τις πατροπαράδοτες σπιτικές συνταγές, όλες μαγειρεμένες παραδοσιακά.

Burger, ντόπιοι μεζέδες, φιλέτο κοτόπουλο, club-santouits, μεγάλη γκάμα από σαλάτες και μακαρονάδες αλλά και πολλές άλλες παραδοσιακές νοστιμιές…

Θα είναι δύσκολο να βρεις θέση τα βράδια του καλοκαιριού καθώς σφύζει από κόσμο που ξετρελαίνεται με τις περίεργες και διαφορετικές χειροποίητες πίτσες. Πίτσες με ιδιαίτερα και ψαγμένα υλικά .

Φυσικά το βράδυ το lounge bar Supreme… μεταμορφώνεται σε ένα στιλάτο club εως τις πρώτες πρωινές ώρες… με διάφορα ποτά, μπύρες, κοκτέιλ..και τα σφηνάκια να σφυρίζουν σε όλα τα τραπέζια….


Και delivery…………

Το Supreme διαθέτει και delivery από τις 18:00 το απόγευμα καθημερινά έως της 00:00 το βράδυ για να παίρνεις.. …όλες τις νοστιμιές του σπίτι σου…. Για delivery τηλεφωνήστε στο: 6942092998-22530-98728

Και εκδηλώσεις….

Χαρίστε στους καλεσμένους σας μια μοναδική εμπειρία, διοργανώνοντας οποιαδήποτε εκδήλωση στον ιδιόκτητο χώρο του Supreme συνοδευόμενη από τις γευστικές προτάσεις του...

Για την ειδυλλιακή ατμόσφαιρα έχουν φροντίσει οι άνθρωποι του μπαρ. Για το σκηνικό και τη διακόσμηση, η ίδια η... φύση!

Το Supreme μπορεί να αναλάβει την εκδήλωση σας, προσφέροντας ευρεία γκάμα γεύσεων και προτάσεων, όλα αυτά στον μεγάλο ιδιόκτητο χώρο περιτριγυρισμένο από το φυσικό κάλος της περιοχής...

Μην το χάσεις…. Ειδικά τώρα το καλοκαίρι το Supreme είναι μια ιδανική επιλογή για να ξεφύγεις από το κέντρο και την βαβούρα της πόλης……


Δείτε το Supreme lounge cafe bar




More Info - Κρατήσεις:

Supreme lounge cafe bar

Είσοδος Φιλια Λέσβου

Tηλ για κρατήσειςπληροφορίες: 694-2092998- 22530-98728


Official facebook SUPREME: Supreme lounge cafe bar

Το LesvosPost.com θα είναι χορηγός επικοινωνίας και προώθησης σε όλα τα event του  SUPREME ….. Έρχονται μεγάλες εκπλήξεις…