Αποκλειστικό: Από κοινού χρηματική ενίσχυση Π. Τρύφων-Γ. Καραβατακη στον Αιολικό Μυτιλήνης-Ποιο είναι το πλάνο

Εδώ και λίγες ημέρες έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με την είσοδο του επιχειρηματία από την Λέσβο Γιώργου Καραβατακη στον Αιολικό Μυτιλήνης.


Πριν λίγες ημέρες Παναγιώτης Τρύφων και Γιώργος Καραβατακης έκατσαν στο ίδιο τραπέζι ώστε να συζητήσουν για το μέλλον του Αιολικού.

Στην συζήτηση ειπώθηκαν πολλά για την ομάδα, τα πρόσωπα, τους στόχους κ.α

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας Τρύφων και Καραβατακης τουλάχιστον για αυτό τον χρόνο θα αναλάβουν την χρηματική ενίσχυση της ομάδας ώστε να πετύχει τους στόχους της.

Να τονίσουμε ότι οι δυο ισχυροί οικονομικά άνδρες έστειλαν το πλάνο τους στην επιτροπή του Αιολικού Μυτιλήνης. Στην επιστολή τονίζουν ότι τα άτομα του Δ.Σ θα εκλεχθούν από τα μέλη του συλλόγου και θα αξιολογηθούν από τους 2 άνδρες.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες μας το μπατζετ και το ύψους των χορηγιών θα συμφωνηθεί μετά την εκλογή του νέου Δ.Σ όπου και θα τεθούν οι στόχοι της νέας χρονιάς. Αν η ομάδα πάει για την άνοδο σύμφωνα με πληροφορίες μας το μπατζετ αναμένεται να είναι ψηλότερο από πέρυσι ενώ αν πάει για πρωταθλητισμό σίγουρα θα πέσει σε χαμηλά επίπεδα…

Το lesvospost.com επικοινώνησε με τον Γιώργο Καραβατακη όπου και μας δήλωσε «Λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων μου που έχω στο εξωτερικό δεν έχω το χρόνο να μπω στη διοίκηση παρόλο αυτά θα βοηθήσω οικονομικά την ομάδα αφού πρώτα μου στείλουν το πλάνο για την επόμενη χρονιά και τα άτομα που θα αποτελούν την διοίκηση της»


Σύντομα θα σας αποκαλύψουμε περισσότερα…