Νέες πληροφορίες: Η 17η στην σειρά πριγκίπισσα της Ταϋλάνδης θα παντρευτεί στην Μυτιλήνη

Πέρα από τον γάμο των Marek Gitrowski και Fiona Jeganaphan που παντρεύτηκαν το Σαββατοκύριακο (δείτε εδώ), το νησί μας θα φιλοξενήσει κι άλλους γάμους ξένων μέσα στο καλοκαίρι.


Πληροφορίες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμα αλλα τις μετέδωσε πρωτο το ΑΠΕ ΜΠΕ, αναφέρουν ότι ο γάμος της χρονιάς που αναμένεται να προκαλέσει παγκόσμιο ενδιαφέρον θα γίνει προς τον Αύγουστο και αυτός θα είναι ο γάμος της 17ης στην σειρά πριγκίπισσας της Ταϋλάνδης.

Όπως μετέδωσε το lesvosreport.gr τα φώτα της δημοσιότητας αναμένεται να τραβήξει ο γάμος μιας πριγκίπισσας της Ταϋλανδης στο νησί η οποία παντρεύεται τον αγαπημένο της που είναι Μυτιληνιός .

Στη συγκεκριμένη περίπτωση βέβαια η τελετή του γάμου  δεν θα γίνει στην καθολική εκκλησία καθώς η νύφη είναι βουδίστρια . 


Η δεξίωση  θα γίνει στο Κτήμα "Οινοφόρος" στη Μυτιλήνη που φιλοξένησε και τη δεξιώση γάμου του ζευγαριού από την Αγγλία. Αξίζει να σημειωθεί ότι ήδη έχει γίνει ο πρώτος γάμος του ζευγαριού στην Μπανκογκ της Ταϋλάνδης και αποφάσισαν να γίνει τελετή γάμου και στη Μυτιλήνη τιμώντας τον γαμπρό και την οικογένειά του.

Οφειλόμενη διόρθωση: Προκειται για γάμο της 17ης στη σειρά πριγκίπισσας της Ταϋλάνδης, μια γυναίκας με γαλαζοαίματη καταγωγή ουσιαστικά  και όχι της πριγκίπισσας που εικονίζεται στις φωτογραφίες που διακινήθηκαν στο διαδίκτυο.